• rock
  • indie

Za 22-04 | Patronaat | Open: 19:00 u Aanvang: 19:30 u | € 7,50 (ex fee)

Mundo Park+ Support

Mundo Park (Album Release)

Pakkende melodieën, compacte structuren en herkenbare thema’s vormen nog steeds de rode draad, maar de verpakking is veranderd. De uptempo indierock is feller dan ooit en verrijkt met flarden sfeervolle postrock en dance. Luchtigheid en eenvoud gaan hand in hand met bombast en gelaagdheid. MUNDO PARK, opgericht in 2010, brengt op 21 april 2017 haar debuutalbum 'PROMISE OF THE NIGHT' uit. 

Het album werd opgenomen met producer Jochem Jacobs, die samenwerkte met Guus Meeuwis en Intwine. In 2016 bracht de band met ‘Let’s Unite’ en ‘Keep Your Faith In Me’ reeds twee singles van PROMISE OF THE NIGHT uit, die de band shows met Moke, MakeBelieve, Sunday Sun en Causes opleverden. Voor de video van het tussendoortje ‘Wasted’ werden ingezonden beelden van fans en volgers gebruikt.

In haar eerste bestaansjaren leverde de band met ‘Energy’ en ‘City On Fire’ twee singles af. Die brachten de band vier keer live bij 3FM en op Eurosonic, Oerol, en Freeze. Voorprogramma’s van onder meer Annasaid, A Silent Express, Handsome Poets en The Deaf werden verzorgd en de muziek was te horen in twee afleveringen van successerie A’dam E.V.A.

Voor fans van: The Wombats, Kensington, Two Door Cinema Club, The Killers, Armin van Buuren

ook interessant