Patronaat Businessclub

Eigenwijs, onafhankelijk en betrokken. Dat kenmerkt de Patronaat Business Club. Een kwestie van mentaal aandeelhouderschap: De leden van de Patronaat Business Club dragen bij aan het eigenzinnige ondernemerschap van Patronaat.

Patronaat stelt daar tegenover:

- Een plek op onze 'Founders Wall of Fame', in de hal bij de Grote Zaal van Patronaat.

- U ontvangt een genummerde ledenpas, waarmee u gratis toegang krijgt tot de activiteiten in het Patronaat, waarbij u altijd iemand mag meenemen. Ook als de activiteit in kwestie is uitverkocht. Dit geldt ook voor, door Patronaat georganiseerde, evenementen op externe locaties. Patronaat behoudt zich het recht voor – in geval van overmacht, bijvoorbeeld – uitzonderingen en aanpassingen op het beleid te maken.

- Ook stelt Patronaat haar kennis, netwerk en infrastructuur op het gebied van theatertechniek, barbediening en programmering beschikbaar aan de leden van de Business Club. Dat kan ook worden toegepast op een locatie van uw keuze.

- Patronaat spant zich in op informele bijeenkomsten met artiesten te arrangeren. Uiteraard is dit slechts mogelijk wanneer het ook door de artiesten, boekers en tourmanagers als haalbaar wordt beschouwd.

- Vier keer per jaar worden rondom concerten in de grote zaal van Patronaat afwisselende events georganiseerd, exclusief voor Business Club leden. Introducés zijn hier van harte welkom. Tot de mogelijkheden behoren: Een borrel op het dakterras bij de kleedkamers, een diner in ons café, een samenkomst met de artiest van de avond, exclusieve akoestische sessies, of een optreden op een unieke locatie, zoals in het openluchttheater Caprera in Bloemendaal.

- Het programma wordt opgesteld in nauwe samenspraak met de Business Club leden. We vinden het belangrijk om te weten waar smaken en voorkeuren liggen, zodat we elk event tot een succes kunnen maken.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met Lisa Cobelens: lisa.cobelens@patronaat.nl.