• feest

Di 01-01 | Patronaat | Open: 16.00 u Aanvang: 17:00 u | losse kaart: € 40,- / village people: €337

Nieuwjaarsgala

Nieuwjaarsgala

Iedereen heeft ze, die kleine geheimpjes. Dingen waar je intens van geniet, maar die niemand mag weten. Op 1 januari mogen we vanaf 16:00 uur zijn wie we willen zijn en doen wat anders nooit mag. Genieten en laten genieten. Ruim baan voor jouw Guilty Pleasures!

Welkom op het Nieuwjaarsgala 2019!

Voor de 28ste keer zetten we op de eerste dag van het jaar Haarlem op z’n kop.

Wat het Gala uniek maakt is onze hoofdact: geen wereldberoemde bands of alleen maar moddervette DJ's, maar bezoekers zoals jijzelf schreven zich in, doken met onze fantastische 1 januari‑band de oefenruimte in en betreden op 1 januari het grote podium! Daar zullen ze hun favoriete nummer zingen voor een bomvolle zaal!  

Als thema voor deze editie kozen we ‘Guilty Pleasures’ en dat hebben we geweten! We kunnen vaststellen dat er over smaak niet te twisten valt: wat voor onze artiesten Guilty Pleasures zijn, levert ons een setlijst op waar we onze vingers bij aflikken! De 1 januari-band is aan de slag met een enorme berg heerlijke, tijdloze klassiekers!

Patonaat wordt voor deze gelegenheid omgebouwd tot de mooiste balzaal van Haarlem met gezellige eet- en chillruimtes. Dus zijn sommige geheimpjes echt alleen voor jezelf? Dan kom je natuurlijk gewoon genieten van de rijkelijk vloeiende bubbels, de geweldige sfeer, het heerlijke eten en de verrassende, hilarische of ontroerende optredens van anderen.

Na afloop van de optredens maakt DJ Duo RoBo het feest compleet! Neem 2 januari dus alvast vrij, en kom op de eerste dag van het jaar naar het leukste feest van 2019!

Zaal open: 16:00, Aanvang: 17:00, Einde optredens: 22:30, Dansen tot: 01:30.

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring