• stage1.5
  • nederpop

Zo 01-11 | Patronaat | Open: 16:45 u Aanvang: 17:15 u | € 37,50 | Pin Only

Stage 1,5: Frank Boeijen - Show 1

Stage 1,5: Frank Boeijen - Show 1
Patronaat heropent! Vanaf juni zijn de zalen geopend voor nieuw, fris, aangepast programma. We kijken er naar uit jullie weer te ontvangen. Lees op onze homepage de FAQ over Corona-maatregelen en hoe Patronaat hier mee om gaat. In het bestelproces van tickets krijg je meer informatie over onze 1,5 meter concerten, en je krijgt uiterlijk 24 uur voor het concert nog een informatiemail toegezonden. Heb je vragen? Mail ons op: info@patronaat.nl
 

Emotionele chansons en grootse popsongs - zo kan het repertoire van Frank Boeijen worden omschreven. De liedjes van de Nijmeegse zanger en liedjesschrijver zijn inmiddels stevig verankerd in het muzikale landschap. Een optreden van Frank Boeijen volgt nooit platgetreden paden.

Naast nieuwe composities brengt hij ook werk uit zijn immens oeuvre dat klassiekers bevat als De Verzoening, Kronenburg Park, Zeg me dat het niet zo is en Koud in mijn hart.

Een avondje Boeijen staat garant voor een gevarieerd concert op hoog niveau, waarbij Franks warme stem en zijn voortreffelijke muzikale begeleiders de luisteraar meenemen op een tocht langs ontroering en herkenning, langs avontuur en vakmanschap. 
Voorverkoop vanaf dinsdag 25 augustus, 10.00 uur

 ‘Frank Boeijen weet als vanouds vernieuwend voor de dag te komen. Hij verkeert in artistieke topvorm. Zijn stem heeft aan betekenisvolle gloed gewonnen. Er valt veel te genieten tijdens zijn voorstelling.’ - Popmagazine Heaven

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring