• stage1.5
  • nederpop

Zo 01-11 | Patronaat | Open: 16:30 u Aanvang: 17:00 u | € 37,50 | Pin Only

Stage 1,5: Frank Boeijen - Show 3

Stage 1,5: Frank Boeijen - Show 3

Vanwege de nieuwe maatregelen is de maximale capaciteit van Patronaat nog maar 30 personen. In overleg met de artiest zijn er vier concerten gepland voor 30 bezoekers, op 31 oktober en 1 november, en wordt gekeken naar een nieuw concert in 2021. Alle kaartkopers krijgen hierover spoedig bericht. Helaas is er niet voor iedereen een plek. 

De nieuwe indeling is als volgt:
31 oktober - 18:30 open / 19:00 aanvang - de 30 geselecteerde kaartkopers hebben hierover bericht gekregen.
31 oktober - 20:45 open / 21:15 aanvang - de 30 geselecteerde kaartkopers hebben hierover bericht gekregen.
1 november - 16:30 open / 17:00 aanvang - de 30 geselecteerde kaartkopers hebben hierover bericht gekregen.
1 november - 19:30 open / 20:00 aanvang - de 30 geselecteerde kaartkopers hebben hierover bericht gekregen.
Daarnaast hebben de overige kaartkopers bericht gekregen over de livestream, en ook de nieuwe datum in 2021. Let op: zonder bevestiging dat je toegang hebt tot het concert in de nieuwe setting, is helaas je kaart niet geldig. Heb je hierover vragen? Stel ze dan aan:  info@patronaat.nl

Indien je bent verhinderd op de nieuwe datum is directe restitutie mogelijk. Alle informatie hierover wordt per mail toegestuurd.

Het concert van Frank Boeijen wordt ook volledig uitgezonden via (betaalde) livestream! Voor slechts 7,50 euro kan je meekijken naar de live concertregistratie van 1 november 20:00. Koop je stream ticket via deze link! Alle opbrengsten gaan direct naar de artiest.

Emotionele chansons en grootse popsongs - zo kan het repertoire van Frank Boeijen worden omschreven. De liedjes van de Nijmeegse zanger en liedjesschrijver zijn inmiddels stevig verankerd in het muzikale landschap. Een optreden van Frank Boeijen volgt nooit platgetreden paden.

Naast nieuwe composities brengt hij ook werk uit zijn immens oeuvre dat klassiekers bevat als De Verzoening, Kronenburg Park, Zeg me dat het niet zo is en Koud in mijn hart.

Een avondje Boeijen staat garant voor een gevarieerd concert op hoog niveau, waarbij Franks warme stem en zijn voortreffelijke muzikale begeleiders de luisteraar meenemen op een tocht langs ontroering en herkenning, langs avontuur en vakmanschap. 

 ‘Frank Boeijen weet als vanouds vernieuwend voor de dag te komen. Hij verkeert in artistieke topvorm. Zijn stem heeft aan betekenisvolle gloed gewonnen. Er valt veel te genieten tijdens zijn voorstelling.’ - Popmagazine Heaven

Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring