• singer-songwriter
  • roots
  • folk

Vr 01-12 | Patronaat | Open: 19:00 u Aanvang: 19.30 u | € 17,- (exclusief banktransactiekosten vanaf €0.50)

Tangarine (& band)Blackbird

Tangarine (& band)

''Certain people decide to be songwriters, but these guys just have to write songs”, zei drummer Convertino over de broers. ''If you have songs that are so complete and so natural, it’s easy to play to.” 

Unaniem lovende recensies kreeg Tangarine na het verschijnen van hun album ‘There and Back’ en de daarop volgende concertreeks. Dit voorjaar namen ze, met hun band, tijdens een uitgebreide theatertour het publiek mee op hun reis naar Tucson, Arizona, waar ze samen met Joey Burns en John Convertino (Calexico) hun album opnamen. Tijdens de periode in Tucson namen ze naast het album nóg een vijftal nummers op. Deze zullen dit najaar worden uitgebracht, gevolgd door een aantal concerten in onder andere Haarlem. Tickets voor de tour zijn vanaf nu verkrijgbaar!

Tangarine tourt dit jaar met drie extra muzikanten, namelijk Robin Buijs (drums, zang) David Corel (bas, toetsen, zang) en Rolf Verbaant (pedal steel, gitaar, zang).

Blackbird is het alter ego van singer-songwriter Merel Koman. De van oorsprong Limburgse is al haar hele leven bezig met muziek. Ze groeide op met de platen van John Denver, the Eagles en Phil Collins, maar danste ook op Vivalda. Zelf kocht ze haar eerste cd's van Alanis Morissette, Micheal Jackson en Eva Cassidy. Merel studeerde jazz en pop in Utrecht, en reisde daarna door naar Amsterdam om zich daar onder te dompelen in de muziekscene. De zangeres heeft een krachtige, zuivere stem en een aanstekelijke presence op het poduim. Dat is ook de plek waar ze het allerliefste staat.

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring