• pop
  • reggae
  • latin
  • wereld

Vr 01-02 | Patronaat | 20:00 u - 02.00 u | €13,- vvk/ €15,50 deur

Spicy Tropical Sounds

KUENTA + Umoja - ZOCA FLAVA

KUENTA + Umoja - ZOCA FLAVA

Welkom bij Zoca Flava! Waar Houtfestival, Reggae Movement en Patronaat de krachten bundelen om meerdere keren per jaar een feestelijke dansavond met livemuziek te hosten.

Een bonte mix van Afro & Caribische smaken, world, latin, reggae en cumbia, samen gebracht tijdens dit avondvullende programma. De programmeurs van deze partijen zoeken de beste live-acts voor jullie uit en omlijsten het geheel met smaakvolle DJ’s en dansmuziek. Verbreed je muziekpallet en laat ons je begeleiden door de beste nieuwe muziek van het moment. De eerste editie vindt plaats op 1 februari, met: KUENTA (live) en de altijd aanstekelijke DJ-sets van Umoja.

De Nederlandse band KUENTA is geïnspireerd door traditionele Afro-Caribische muziek en Europese dance. Uitheemse instrumenten als de cajon, pandeiro, chapi en de kachu vullen de drums en conga’s aan om zo een super swingende en aanstekelijke sound neer te zetten. De groep heeft zich bewezen als dé festivalact van de afgelopen jaren en we zijn dan ook vereerd ze hier te mogen verwelkomen tijdens deze eerste editie van Zoca Flava!

Umoja zal na het feest van Kuenta I Tambu het podium overnemen. Dit Amsterdamse electronische duo zal het publiek naverwarmen met ritmische, dansbare producties met invloeden uit Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse muziektradities. Groovende afrobeat en swingende exotische ritmes. 

 

Dit concert is ook te bezoeken met je Patromaatje pas. Kijk voor meer informatie over deze concertpas van Patronaat op: www.patronaat.nl/patromaatje

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring