• pop
  • punk

Vr 01-03 | Patronaat | Open 19.30 u - Aanvang 20.00 u | € 17,- (exclusief banktransactiekosten vanaf €0.50)

Raggende Manne'Alles Kleeft' Album Tour
+ Support

Raggende Manne - 'Alles Kleeft' Album Tour

De Raggende Manne komen na 20 jaar met een nieuw album en gaan touren!
Op 22 februari 2019 verschijnt ‘Alles Kleeft’ via Ragflarz / [PIAS] op dubbelvinyl en digitaal. 

De Raggende Manne zijn na een lange onderbreking van 14 jaar weer terug in de oude bezetting, aangevuld met gitarist Arnold Smits. Na 20 jaar is de band nog steeds in staat om actuele onderwerpen op de typische Raggende Manne manier aan de kaak te stellen. Met het mes op de keel op teksten van Bob Fosko over alledaagse, maar ook levensbeschouwelijke onderwerpen, waar de mens in zijn leven tegenaan kan lopen. ‘Moet ik nou echt gaan zitten wachten tot het beter wordt?’. ‘Jij bent hier geweest, alles kleeft’. ‘Dat maak ik zelf wel uit’. ‘Van iets maken word je gelukkig’.

Bob Fosko over het nieuwe album: “Het credo van de Raggende Manne was altijd: kijken wat er is. Tijdens de opnamen blijkt pas of hetgeen we doen de moeite waard is. Dus: je kan gaan zitten wachten, maar actie is beter! Het resultaat mag er wezen.”

In maart beginnen de Raggende Manne aan de Alles Kleeft tour langs clubs in Nederland. De aftrap vindt plaats in Patronaat!

Dit jaar bestaan de Raggende Manne ook nog eens 30 jaar.

Zang en Trompet: Bob Fosko
Gitaar: Theo Slagter
Gitaar: Arnold Smits
Bas: Louis Ter Burg
Drums: Pall Gudmundsson


Vlog
De Raggende Manne gaan met hun tijd mee en zullen in aanloop naar de release verschillende vlogs posten waarin ze dieper ingaan op de nummers van het nieuwe album. Bekijk de eerste vlogs hier . 

foto: William Rutten

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring