• pop
  • indie
  • elektronica

Do 01-06 | Patronaat | Open: 19:30 u - Aanvang: 20:00 u | € 10,- (ex fee)

GOSTOHebe

GOSTO + Hebe

Geïnspireerd door muzikanten als Flying Lotus, James Blake, Thom Yorke en Jeff Buckley weet GOSTO een veelzijdigheid aan stijlen te vereningen tot een geheel nieuwe, eigen sound. Onder de eerste elektronische kennismaking liggen warme bassen, rauwe beats, diepe synths en onvervalste soul met als rode draad de donkere, bijna hypnotiserende stem van Roel.

Deze multi-instrumentalist schrijft, zingt, componeert en produceert al zijn songs zelf. GOSTO neemt je aan de hand van zijn persoonlijke teksten en sterke live band mee naar zijn wereld: zijn reizen, zijn chaos en zijn onvoorwaardelijke liefde voor de muziek. Onlangs verscheen zijn debuutalbum, 'Memory Ivy'.

Voordat GOSTO met zijn show begint kan er genoten worden van het soulvolle Hebe. Als je goed naar haar muziek luistert zijn invloeden van artiesten als Sade, Lianne La Havas en Van Morisson niet te ontwijken. Muzikaal balanceert Hebe tussen krachtige soul en pop, maar klinkt de muziek ook filmisch. In 2015 bracht ze haar debuutalbum 'The Beginning' uit waarop haar harmonieuze warme zang met een vleugje melancholie je binnen een paar tellen betovert. 

*** Deze show is de vervangende datum van zijn show die in eerste instantie op 27 januari j.l. zou plaatsvinden. Kaartkopers van deze show kunnen op vertoon van hun destijds gekochte kaartje naar binnen. Kun je niet op de nieuwe datum? Dan kun je tot 28 februari 2017 de kaarten retourneren. *** 

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring