• stage1.5
  • fanfarepunk

Wo 01-07 | Patronaat Stage 1 | Open: 20:00 u Aanvang 20:30 u | € 20,-

Stage 1,5: De Kift - Hoogriet premiere

Stage 1,5: De Kift - Hoogriet premiere

EXTRA TICKETS BESCHIKBAAR! Klik hier

Stage 1,5: De Kift - Hoogriet premiere

Patronaat heropent! Vanaf juni zijn de zalen geopend voor nieuw, fris, aangepast programma. We kijken er naar uit jullie weer te ontvangen. Lees op onze homepage de FAQ over Corona-maatregelen en hoe Patronaat hier mee om gaat. In het bestelproces van tickets krijg je meer informatie over onze 1,5 meter concerten, en je krijgt uiterlijk 24 uur voor het concert nog een informatiemail toegezonden. Heb je vragen? Mail ons op: info@patronaat.nl 

 

Vanaf 1 juli mogen we open voor 100 bezoekers! We trappen af met een bijzonder concert van onze vrienden De Kift. Ondanks dat er al een tour in de agenda staat waar ook Patronaat deel van uitmaakt, konden we ons niet inhouden om de band al veel eerder in Patronaat uit te nodigen. Op woensdag 1 juli staat de roemruchte fanfarepunkformatie met het twaalfde album 'Hoogriet' op de planken van het podium voor een kleine, selecte groep bezoekers - wees er dus snel bij!

 

Het twaalfde album van De Kift komt eraan! Met de zomerzon in het vizier en het festivalseizoen voor de boeg komt dit veelkoppige orkest met twaalf spiksplinternieuwe, feestelijke dans - , wals - , en treurnummers. Samen met oude en nieuwe vrienden vormt dit twaalfde album een markering in de tijd waarin alle inspiratiebronnen van de afgelopen drie decennia samenkomen. Tegelijkertijd wordt er met opgetogen dissonanten grimlachend naar de toekomst gekeken.

 

Oor schrijft enthousiast: "Ambachtelijk is het woord dat op De Kift van toepassing is. Alleen al de verpakking van Hoogriet, de twaalfde cd van de band, is een cadeautje: een ouderwetse ordner, klein formaat, met teksten en tekeningen. De groep heeft een volstrekt eigen geluid ontwikkeld, gedestilleerd uit rock, fanfare, punk en blues. Voorman Ferry Heijne beitelt, samen met de band, liedjes uit gedichten van ditmaal onder anderen Paul van Ostaijen, Joseph Brodsky, Slauerhoff en Rodaan Al Galidi."

 

We kunnen niet wachten hen te verwelkomen in deze bijzondere, intieme setting, met volledige live-band! Liever thuis kijken? Informatie over de live-stream van dit concert volgt binnenkort.

 

Deze show is uitverkocht! Er zijn nog wel kaarten voor de september-show!

 

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring