• klassiek
  • piano

Do 10-10 | Groenmarktkerk | Open: 19:30 u Aanvang: 20:15 u | € 28,50

Take Me To Church presents:

Iris Hond speelt Einaudi

Iris Hond speelt Einaudi

 

Van 10 t/m 12 oktober strijkt Take Me To Church weer neer in Haarlem. Deze reeks van concerten in kerken is al jaren een begrip in de stad, met nieuwe en gevestigde artiesten om te ontdekken op de prachtigste locaties van de stad. Voorheen waren onder meer Maaike Ouboter, Jonathan Jeremiah, Spinvis en Grandbrothers te zien. Dit jaar zijn de Nieuwe Kerk en de Groenmarktkerk de concertlocaties van Take Me To Church waar op donderdag, vrijdag en zaterdag een bijzonder concert te bezoeken is.

Op de eerste avond presenteren wij Iris Hond speelt Einaudi in de Groenmarktkerk. Pianiste, componiste en zangeres Iris Hond is niet meer weg te denken uit het muzikale landschap. Niet alleen wordt zij internationaal geroemd om haar duizelingwekkend pianospel maar ook weet Iris met haar altijd persoonlijke shows mensen over de hele wereld te inspireren en ontroeren.

Er zijn weinig plekken waar Iris nog niet heeft gespeeld. Van concertzalen als Het Concertgebouw Amsterdam tot in het Gelredome (waar ze in 2009 beide shows van Diana Ross opende). Ook speelt Iris voor mensen die niet naar de concertzaal kunnen komen maar waar muziek wel van grote betekenis voor is; ernstig zieken, vluchtelingen, daklozen.

De ‘Iris speelt Einaudi’ concerten in Het Concertgebouw waren afgelopen maand binnen 24 uur uitverkocht. In januari 2020 start Iris haar nieuwe theatertournee ‘Home’, maar eerst doet zij een rondje langs haar meest geliefde clubs. En intussen is ze natuurlijk op op televisie met het afspraakjes-verkennende programma 'Iris en de 12 dates'...

Maar vanavond dus verstild genieten, met de muziek van Ludovico Einaudi (bekend van de film ‘Intouchables’) die over Iris haar uitvoeringen zei “one of the most beautiful performances of my music”.

To watch her hands while she plays is absolutely jaw dropping - Eddie van Halen

Dit concert is uitvekocht!

Let op: De locatie van dit concert is de Groenmarktkerk. Adres: Nieuwe Groenmarkt 14, Haarlem.
Voor meer informatie over de bereikbaarheid en de locatie, zie de website van de Groenmartkerk.
Kom op tijd. Na aanvang van het concert (20:15) is het niet mogelijk in- en uit te lopen, dat kan storend zijn voor de andere bezoekers. De bar is geopend voorafgaand en na het concert. Er is geen pauze in het concert. Dit concert is seated! Het is niet mogelijk om stoelen te reserveren, er is vrije plaatskeuze.

Pin Only

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring