• pop

Do 10-10 | Patronaat | Open: 19:30 u Aanvang: 20:00 u | €13,-

Luminize + Bottles Of Love

Luminize + Bottles Of Love

Luminize gaat voor alles of niets. Matilda, Marcela, Irena en Tea hebben alles achter zich laten om hun droom na te jagen; internationaal doorbreken en de wereld veroveren met hun energieke rocksongs en de lol die zij hebben als ze muziek maken. Het afgelopen jaar was er een vol hoogtepunten voor de vierkoppige band. Ze deden het voorprogramma in de tour van de wereldberoemde Nederlandse band Golden Earring en ze lieten hun veelzijdigheid zien tijdens hun deelname aan The Voice of Holland, waarmee ze ongelooflijk veel nieuwe fans kregen in Nederland. “Innocent” is de opvolger van de single “Follow You”, een ballad waarin de meiden van Luminize hun emotionele kant wat meer lieten zien en hun kwetsbaarheid omarmden. Met hun toewijding en vastberadenheid is Luminize de belichaming van het credo: de toekomst is vrouwelijk. Wij kunnen niet wachten wat Luminize hierna verzint!  

Bottles Of Love

Met hun debuutalbum ‘Hush’ dat op #35 binnenkwam in de Album Top 100 maakte Bottles Of Love (foto: Jessie Kamp) een vliegende start. De genadeloos pakkende hyperpop wordt met zo’n overtuiging gebracht dat de band in 2017 niet van de festivals was weg te slaan. Na een clubtour met Call It Off dook de Dordtse formatie, onder leiding van de flamboyante frontman Willem Jonker, direct weer de studio in: de band was op haar scherpst en dat gevoel moest direct worden vastgelegd in de Mailmen Studio van Martijn Groeneveld (Rondé, Dotan, Blaudzun).

Heel 2018 leek Bottles Of Love niet meer te houden: een contract bij Agents After All, een tour met Barry Hay én de succesvolle release van nieuwe singles zetten de band definitief op de vaderlandse popkaart. ‘While We’re Young’ werd dit voorjaar plat gedraaid op 3FM (Michiel Veenstra) en Veronica (Giel Beelen). Bottles of Love werd geselecteerd voor de Popronde; ze zijn nu al één van de meest geboekte acts van het reizende festival. En op 6 oktober wachtte nog eens een volle AFAS Live, waar Bottles Of Love het podium mocht delen met The Dirty Daddies! Met de single ‘Never Let Go’ liet Bottles Of Love horen dat de jaren ’80 nog lang niet zijn vergeten, en vervolgens werd er getourd (in november en december) met Roxeanne Hazes! Via de landelijke Popronde is de formatie nu de rest van Nederland op geheel eigen meritis aan het veroveren, maar voor de gelegenheid leek ons deze mogelijkheid (het podium delen met Luminize) ook wel aardig!

 

Pin Only

Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring