• pop
  • hiphop

Za 10-10 | Patronaat | Open: 19:00 u Aanvang: 19:30 u | € 25,- | Pin Only

UITGESTELD!

Kraantje Pappie + Mick Spek

Kraantje Pappie + Mick Spek

LET OP: Deze show verplaatst naar vrijdag 26 november 2021

Het optreden van Kraantje Pappie op zaterdag 10 oktober (en oorspronkelijk 4 april) is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op vrijdag 26 november 2021. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

Actuele info: https://www.patronaat.nl/nieuws/21372099/Coronavirus-in-Nederland

Craney, Crane ofwel Kraantje Pappie komt ter ere van zijn POP UP! Clubtour naar Patronaat! Zijn driedelige albumreeks Crane verschafte naast een groots, eigen en elektronisch geluid een verzameling aan gouden- en platina hits als ‘Waar is Kraan?’, ‘Feesttent’, ‘Pompen’ en ‘De Manier’, en ook het derde album Crane III behaalde de gouden status. Zijn meest recente album 'Daddy' is daar bovenop een langspeler vol met pakkende tunes als Liefde In De Lucht ft. Joshua Nolet, Lil Craney en Ik Heb Je Nodig ft. Bizzey, Jonna Fraser. Na het uitverkopen van AFAS Live volgt nu een clubtour waarbij hij ook Haarlem aandoet, erbij zijn is meemaken!

Mick Spek is een jonge en veelzijdige artiest uit Katwijk aan Zee. Zijn melodieuze, frisse sound is kenmerkend; deze hoor je dan ook volop terug in zijn tracks en liveshows. Denk aan pop in een urban jasje, een tikje ondeugend maar altijd voorzien van een flinke lading muzikaliteit. Afgelopen november bracht Mick zelf zijn album ‘De Kust Roept’ uit en vierde dit met een uitverkochte releaseshow in de Gebr. de Nobel in Leiden. Naast uitvoerend artiest, schrijft en produceert de Katwijker ook voor verschillende artiesten. In 2018 verscheen hij als featuring op het album ‘DADDY’ van Kraantje Pappie. Met de laatstgenoemde gaat Mick Spek in 2020 mee op de uitverkochte POP UP! Clubtour langs de grotere popzalen van Nederland.

Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring