• stage1.5
  • popronde
  • indie rock
  • dreampop
  • indiepop

Za 10-10 | Patronaat | Open: 19:45 u Aanvang: 20:15 u | € 7,50

Stage 1,5:

Popronde pre-party: Severin Bells + Josephine Odhil

Popronde pre-party: Severin Bells + Josephine Odhil

Patronaat heropent! Vanaf juni zijn de zalen geopend voor nieuw, fris, aangepast programma. We kijken er naar uit jullie weer te ontvangen. Lees op onze homepage de FAQ over Corona-maatregelen en hoe Patronaat hier mee om gaat. In het bestelproces van tickets krijg je meer informatie over onze 1,5 meter concerten, en je krijgt uiterlijk 24 uur voor het concert nog een informatiemail toegezonden. Heb je vragen? Mail ons op: info@patronaat.nl ​

Popronde gaat toch op tour dit najaar! Van 12 september tot en met 28 november zijn er Poprondeshows in verschillende Poppodia in Nederland, ongeacht in welke stad of regio het podium zich bevindt.

Wegens de maatregelen omtrent het coronavirus is de reguliere editie van het festival verplaatst naar begin 2021. In de poppodia is 1,5 meter afstand houden wel mogelijk, wat het een uitgelezen kans maakt om toch alle geselecteerde acts tenminste een keer op het podium te krijgen dit najaar.
 

‘Psychedelic Dream Pop’ voor dagdromers en avontuurlijke luisteraars. Josephine van Schaik speelde met ‘The Mysterons’ al op festivals als Lowlands, Trans Musicales, en ITGWO. Met haar nieuwe project Josephine Odhil mengt ze invloeden van Broadcast, Unloved en PJ Harvey tot mysterieuze popsongs die je mee zullen nemen naar een wereld ver van hier.

Severin Bells is een graag geziene indieband opgericht door bandleden van o.a. Twin Shades, BARTEK en Torii. De band brengt gruizige gitaarindie met gevoel voor traditie. Debuutsingle ‘Seasons’ en opvolger 'Older' geven al een goed beeld van het album, dat dit jaar moet verschijnen. Voor fans van The Growlers, Kurt Vile en Kevin Morby. En van lekker in de late sixties- en early seventies wortelende gitaarrock, natuurlijk...

Deze show is wegens succes verplaatst naar de Grote Zaal! 
 
 
 

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring