• indie
  • pop

Zo 10-10 | Patronaat | Open: 19:30 u Aanvang: 20:00 u | € 18,- | Pin only

BlanksJet van der Steen

Blanks + Jet van der Steen

De feelgood pop van Blanks tovert na de eerste toon al direct een lach op je gezicht. De lange Hollander bouwt binnen rap tempo een internationale fanbase op door zijn YouTube kanaal Music By Blanks dat hij startte op 15-jarige leeftijd. Inmiddels heeft hij over de 1 miljoen abonnees. Blanks domineert de social media game en gebruikt zijn kanalen om zijn onvoorwaardelijke liefde en passie voor muziek te verspreiden. Hij kan niet wachten zijn fans offline te ontmoeten bij zijn show!

De Nederlander verscheen op MTV's TRL om te praten over zijn remakes en kreeg al vroeg support van mensen als Armin van Buuren, Ariana Grande en Post Malone. Terwijl het succes van zijn 80's versie van 'Better Now' al een aantal keer viraal ging op het wereldwijde web, was Blanks bezig met het maken van zijn eigen muziek. Met behulp van zijn Instagram volgers schreef hij catchy nummers als Wave, Bittersweet en Higher. In zijn nieuwe reeks Blanks Invites duikt hij in de studio voor samenwerkingen met artiesten als San Holo, Dayglow, Altie Templeman en Sheppard.

De 19-jarige Jet van der Steen opent de avond! Jet laat al vanaf jonge leeftijd haar stem gelden. Ze groeide op in een groot gezin waarbij Jet zich regelmatig terug trok op haar kamer om te zingen. Tegenwoordig bereikt zij vanuit haar slaapkamer een groot publiek door regelmatig covers en hertalingen te plaatsen op TikTok, Instagram en YouTube. Achter de schermen werkt ze hard aan eigen repertoire en Jet kan niet wachten om deze liedjes ook live voor een publiek te zingen!

Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring