• hiphop
  • pop
  • funk

Do 10-11 | Patronaat | Open 19.30 u - Aanvang 20.00 u | € 11,- (ex fee)

The Cool Quest+ Stuart Mavis

The Cool Quest + Stuart Mavis

De Zwolse HipHop/Pop band met elektronische invloeden heeft het in de eerste helft van 2016 iets rustiger aan gedaan qua optredens dan het jaar ervoor. Na de release van de EP 'Pulsar' en de bijbehorende single 'Heatwaves' in het voorjaar, zijn ze gelijk weer de studio in gedoken om nieuw materiaal op te nemen. 'We hadden zoveel inspiratie, dat we gelijk weer verder wilden werken aan nieuw materiaal' geeft vocalist Vincent Bergsma aan. 'Daar heb je tijd voor nodig'.

Maar in het najaar is het dan eindelijk tijd om een gedeelte van het nieuwe werk te laten horen aan het publiek. 'We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor een nieuwe show en we hebben er dan ook erg veel zin in om dit najaar weer langs een aantal poppodia te trekken' aldus Vincent.

Eind september zal de nieuwe single van The Cool Quest worden uitgebracht. Dit is alvast een voorproefje op het nieuw te verschijnen album.

Stuart Mavis is een jonge artiest die sterke popsongs combineert met elektronische en psychedelische invloeden. Zijn muziek laat zich het best omschrijven als een kruising tussen Kendrick Lamar en The Beatles. Hij overstijgt grenzen met zijn dansbare hooks en donkere, ingenieuze teksten. Hij voert zijn songs uit met een energieke zeskoppige band — en een belangrijke rol voor de trompet.

Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring