• singer-songwriter
  • bluesrock

Zo 10-12 | Patronaat | Zaal open 15.30 u - Aanvang 16.00 u | vvk € 9,- (exclusief banktransactiekosten vanaf €0.50)/ deur: € 10,-

Hans Vos - Route 64 Tour

Oude bomen verplant je niet. En een vos verleert nooit zijn streken. Oud-hollandsche waarheden die zo in de Afsluitdijk gebeiteld hadden kunnen staan...Maar wat, als er oude vossen in het spel zijn? En de noordenwind ons koude en donkerte brengt? En we nog maar één zwavelstokje over hebben, en vele kaarsjes in de kroonluchter?

Toen de voorafschaduwingen van zijn 65e verjaardag als Willinkiaanse wolken over de herfstbebladerde waaistraten van onze stad joegen besloot ex-politicus, -reclameman, taal- en (vooral) levensgenieter en -kunstenaar Hans Vos een even fraaie als originele muzikale draai te geven aan dit onafwendbaar naderend kroonjaar: 'Route 64' heet het album waarop de zanger (die we o.a. kennen van zijn activiteiten voor het illustere Haarlemse Ampzing Genootschap) geheel op gevoel (maar waarom zou je het anders doen?) vorm heeft gegeven aan een gulle handvol belevenissen, wederwaardigheden en ervaringen uit zijn rijkgevulde levensbackpack. Een aantal toppers uit de Nederlandse muziek-scene stond hem daarin bij, en werd als het ware aangestoken...en de betrokken muzikanten die als een kroonluchter het album oplichten (we noemen o.a. Yorick van Norden, Jan Rijbroek, Suzanne Groot, Fredie Kuiper, Marc Sokpolie, Arnold Smits, Arnd Broeke, Erwin Benjamins en Marcel Schmidt) zullen ook live deze donkere middagavond hun gewaardeerde 'ding' komen doen...

De herfst zal schitterend zijn.

De CD 
Natuurlijk zal de pracht-cd "Route 64" ook ter plekke verkrijgbaar zijn. Onder het motto "what's another joet" zal het album met alle negen nummers erop na afloop van het concert verkrijgbaar zijn, en desgewenst door de artiest van een hartelijk, persoonlijk geschreven woord worden voorzien. Dat kan uiteraard tegen contante betaling van genoemde joet*), maar om gedoe met wisselgeld en zo te voorkomen kan men de plaat ook vooraf bestellen via deze link, waarna de toegestuurde "cd-ticket' alleen nog maar na het concert bij Hans Vos hoeft te worden ingeleverd om "Route 64" te bemachtigen!

*) De bank eet ook een hapje mee bij i-deal (50 cent of iets meer), zoals u weet - dat moeten we er tegenwoordig bij zeggen van de Europese Commissie, want die houden niet van misverstanden en -leidingen; ons benieuwen hoe ze de prijsverschillen van de JSF gaan aanpakken)

foto's: Marija Westerlaken, Franklin van der Erf