• metal
  • hardcore
  • thrash

Za 10-03 | Patronaat | Open: 18:00 u Aanvang: 19:00 u | € 25,43 (exclusief banktransactiekosten vanaf € 0,50)

Trivium (USA)Power Trip (USA)
Venom Prison (UK)

Trivium (USA) + Power Trip (USA) + Venom Prison (UK)

Een pakkende mix van thrash metal en metalcore, daar is Trivium groot mee geworden. De Amerikaanse band bracht in oktober hun achtste album ‘The Sin And The Sentence’ uit waarbij de band een stuk steviger is te horen dan daardoor. Naast ontzettend catchy refreinen zijn er voor het eerst in jaren zijn zelfs weer blastbeats te horen, en daar nou precies kracht van Trivium: het combineren van beuken en melodie! (Dit concert is uitverkocht!)

Let op: de deuren gaan een uur eerder open dan eerst aangegeven: Zaal open 18.00 uur, Aanvang (Venom Prison) 19.00 uur

 

VIP/meet & greet-kaarten (uitverkocht): 

Goed nieuws: de band doet ook een meet & greet die dag. De tikcetlink voor de hiervoor vervaardigde VIP-meet & greet-ticket vind je hier: https://www.ticketmaster.nl/event/215947?CL_ORIGIN=ORIGIN5 
Er is maar een beperkt aantal VIP M&G kaarten beschikbaar, dus wacht niet te lang! Enkele dagen voor het concert zal de band je op de hoogte brengen waar en hoe laat het allemaal precies gaat plaats vinden.
Let op: de meet & greet-kaart is géén toegangsbewijs voor het concert zelf, dus neem je entree-kaart ook mee, deze avond.
Heel veel plezier toegewenst!

In English: there will be a meet & greet with Trivium this night (March, 10th), before the concert. (Sold out!)

You can obtain tickets for this M&G by this ticketlink: https://www.ticketmaster.nl/event/215947?CL_ORIGIN=ORIGIN5A couple af days before the concert the band will inform M&G-ticketholders where and when they will be welcome that night.
NB: the VIP-tickets are no entrance-tickets, so bring your other tickets as well!

Supporting acts:
Op deze tour nemen ze niet de minste bands mee: Texaanse thrashers Power Trip, die op de laatste plaat 'Nightmare Logic' de brug tussen hardcore punk en thrash metal perfectioneren. Denk aan het geluid van Cro-Mags, Exodus en Pantera, met geweldige hooks om de wereld op te slopen. 

Het Britse Venom Prison opent de avond. Metal Hammer beschreef hun laatste album 'Animus' een "horrific beauty", Kerrang! zegt "ruthlessly catchy", Terrorizer: "an album of outstanding extremity" en The Guardian doet daar met "the outer edges of metal and hardcore combined brutally, and with extreme precision" nog een flinke schep bovenop. 

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring