• pop
  • singer-songwriter

Vr 10-04 | Patronaat | Open: 20:00 u Aanvang: 20:30 u | € 10,50 | Pin Only

UITGESTELD!

David Benjamin+ Support

David Benjamin

LET OP: deze show is verplaatst naar zondag 27 september!

Het concert van David Benjamin op vrijdag 10 april is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op zondag 27 september. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

Actuele info: https://www.patronaat.nl/nieuws/21372099/Coronavirus-in-Nederland

 

Dat David Benjamin opgroeide aan het strand van Den Haag is te horen. Zijn laid-back stijl doet denken aan singer-songwriters als Jack Johnson, Jason Mraz en John Mayer. Integere popliedjes die het hart ontspannen en vervolgens niet meer uit je hoofd gaan lijkt het recept. De afgelopen twee jaar dook hij in de filosofie wat resulteerde in een compleet nieuwe kijk op het leven en  en geheel nieuw album wat deze zomer uitkomt.

Twee singles van de aankomende plaat zijn inmiddels al uit: ‘All That You Are’ en ‘Big Bang (Only Love)’. Eerder bracht David Benjamin onder andere de songs ‘Friends, Can’t Get My Head Around Loving You’ en ‘Until The Morning Light uit. Deze songs zijn goed voor miljoenen streams en de remix van zijn song ‘Crazy’ door DJ-Producer Lost Frequencies leidde tot een wereldwijde hit met meer dan 152 miljoen streams.

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring