• rock
  • loud
  • alternative
  • groezrock

Wo 10-07 | Patronaat | Open: 19:00 u Aanvang: 19:30 u | € 18,-

Hands Like Houses (AUS)CAPTIVES (UK)
Jason Waterfalls

Hands Like Houses (AUS) + CAPTIVES (UK) + Jason Waterfalls

De Australische alternatieve rockband Hands Like Houses mengt aanstekelijke gitaarriffs en pompende drums met innovatief synthwerk en de krachtige stem van zanger Trenton Woodley. De band speelde vorig jaar nog als support van Our Last Night in Patronaat en liet toen een sterke indruk achter. Even daarna bracht het gezelschap hun vierde album uit, genaamd -Anon., gereleased door het toonaangevende Hopeless Records. Een plaat met catchy songs en lyrics waarbij je jezelf makkelijk kan identificeren. Gecombineerd met Hands Like Houses' spetterende liveshow zijn wij er zeker van dat dit een memorabel feestje gaat worden!

Het Britse CAPTIVES mixt fijne, poppy vocalen zanglijnen met een pittige metalcoresound, zoals te horen op debuut-EP ‘Ghost Like You’. Een ijzersterke plaat, die staat als het spreekwoordelijke huis, en bovendien veel goeds belooft voor wat er allemaal nog komen gaat!

Jason Waterfalls is een Utrechtse rockband die catchy refreinen en meezingbare lyrics combineert met een aanstekelijke positieve energie. Geïnspireerd door bands als Don Broco en Nothing But Thieves is de band in 2017 opgestart. Sindsdien bracht de formatie een handvol singles uit, zoals ’New Reality’ en ‘Pick Up The Pieces’. Hou deze heren in de gaten!

 

 

Dit concert is ook te bezoeken met je Patromaatje pas. Kijk voor meer informatie over deze concertpas van Patronaat op: www.patronaat.nl/patromaatje


 

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring