• haarlem on air
  • reggae
  • roots-reggae

Vr 10-07 | Open: 21:00 u Eindtijd 00:00

Haarlem On Air! Livestream:

Earth Works Crew
Jah Code+ special guests

Reggae Movement presents Earth Works Crew, Jah Code & special guests
Haarlem On Air goes reggae! Niemand minder dan onze local heroes van Reggae Movement nemen ons streaming platform over op 10 juli. In plaats van de maandelijkse Reggae Cafe avonden in Patronaat maken de residents nu een fijne mix voor de thuisblijvers. Volume aan, dansen maar! Jah Code zal de bste roots reggae tunes draaien, met verder op het programma de tunes van Earth Works Crew en een special guest die later bekend wordt!
 

Patronaat kanaal op Twitch

Haarlem On Air! is het nieuwe online platform van Patronaat voor livestreams! De livestreams vinden plaats op verschillende locaties in de stad, waarvan de twee kernlocaties Patronaat en Slachthuis13 zijn. Deze worden voorzien van een vaste streaming set-up en zeer goede apparatuur voor audio, film en video, gebruiksklaar voor alle creatieve partijen uit de stad. We denken out-of-the-box en nodigen niet enkel de vaste gasten van Patronaat uit, maar juist alle kunstenaars, creatievelingen, cultuurfreaks, makers, schrijvers, dichters, dansers. Onze pop-up online podia, zijn jullie podia. Wil je ook deel uitmaken van Haarlem On Air!? Neem dan contact op met: haarlemonair@gmail.com om je plekje in de programmering nu te scoren.
 
Haarlem On Air! is een samenwerking van Patronaat, Slachthuis13 en verschillende partijen uit de stad en regio waaronder Begane Grond, AM:Klub, Nooduitgang!, Natte Sokken, Fiesta Macumba, en meer. Kijk voor de actuele speellijst op www.patronaat.nl of bekijk de Facebookpagina.
 
Tijdens de livestreams, of ervoor of erna, kunnen donaties gedaan worden. De donaties zijn voor de artiesten die tijdens de stream te zien zijn. Doneren kan via www.patronaat.nl/doneren
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring