• folkrock
  • indie rock

Vr 10-08 | Openluchttheater Caprera | Open: 19:00 u Aanvang: 20:30 u | € 59,00 (exclusief banktransactiekosten vanaf €0.50)

Patronaat presenteert in Caprera:

Damien Rice (IRL) Sillus (ICE)

Damien Rice (IRL) + Sillus (ICE)

De Ierse singer-songwriter Damien Rice geeft deze augustus-avond een concert in het prachtige Openluchttheater Caprera te Bloemendaal. Rice werd wereldwijd bekend met hits als 9 Crimes, The Blower’s Daughter, Cannonball en Cold Water. Eerder gaf hij uitverkochte concerten in onder meer Carré en Heineken Music Hall. In 2002 verscheen debuutalbum ‘O’, waarna de doorbraak volgde met de plaat ‘9’ in 2006. De laatste langspeler van Rice, geproduceerd door de Amerikaanse producer Rick Rubin, werd in 2014 uitgebracht: ‘My Favourite Faded Fantasy’. Rice is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste Ierse muzikanten van zijn generatie; de verhalen die hij vertelt in zijn liedjes, begeleid door kalm gitaarspel, zijn betoverend en raken elke luisteraar. 

Er is een voorprogramma toegevoegd aan deze avond! De avond wordt geopend door de IJslandse muzikant Sillus. Haar ingetogen, experimentele en frisse r&b-sound zal de perfecte soundtrack zijn voor deze zomeravond. Sillus werd speciaal door Damien Rice uitgenodigd. Kom op tijd om niets te missen! Het nieuwe tijdschema ziet er als volgt uit:

19:00 open
19:30 support: Sillus
20:30 Damien Rice

Link: https://soundcloud.com/sillusillu

Om de kans tot het doorverkopen van tickets te minimaliseren zullen de tickets voor deze show op naam verkocht worden, met een maximum van 4 tickets per persoon. De tickets moeten bij aanschaf allemaal op de naam van de kaartkoper worden gezet. Het is belangrijk dat degene die tickets hebben met daarop de naam van de kaartkoper, tegelijk met de kaartkoper naar binnen gaan. De namen worden aan de deur gecontroleerd. Vergeet je ID niet!

Deze show is uitverkocht!

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring