• pop
  • jazz
  • filmisch

Zo 10-09 | Caprera | Open: 19:30 u Aanvang: 20:00 u | € 26,50 (ex fee)

Patronaat presenteert in Caprera:

Kovacs

Kovacs

Deze show is uitverkocht!
Combineer een donker gekleurde en soulvolle zangstem met filmische muziek en je krijgt het bijzondere geluid dat Kovacs ten gehore brengt. Vanavond presenteert Patronaat deze show in het Bloemendaalse openluchttheater Caprera.

Voor deze bijzondere gelegenheid zal Kovacs haar nieuwe show spelen, waarbij nieuw repertoire gespeeld zal worden met een nieuwe band! Sinds de debuut EP ‘My Love’ is Kovacs niet te stoppen. De gelijknamige single werd gekozen tot 3FM megahit en werd tevens uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Haar debuutalbum ‘Shades Of Black’ (2015) werd kort na de release door 3voor12 bekroond tot Album van de week en het nieuwe album wordt dit najaar verwacht. Kovacs speelde eerder op grote festivals als Lowlands en North Sea Jazz Festival af en deed de band in 2016 nog een clubtour door Nederland, waaronder een show in Patronaat die binnen no-time uitverkocht!

Velen pleiten dat Kovacs de volgende soundtrack voor James Bond moet verzorgen. Als Sam Smith het kan, kan zij het zeker. “Zangdocenten wisten niet altijd goed wat ze met me aan moesten”, lacht ze achteraf. “Eén keer werd me zelfs aangeraden te stoppen en iets anders te gaan doen, omdat ik mijn stem verkeerd gebruikte. Maar dit is mijn stijl; ik kan niet anders.”

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring