• loud
  • hardcore
  • deathcore
  • metalcore

Vr 10-09 | Patronaat | Open: 19:00 u Aanvang: 19:20 u | € 21,- | Pin Only

AFGELAST

Kublai Khan TX
Justice For The DamnedI AM
Orthodox

Kublai Khan TX - ABSOLUTE EUROPEAN TOUR

Dit concert is afgelast! Kaarthouders krijgen automatischen  ten spoedigste het aankoopbedrag teruggestort.

Statemant van de betrokken bands:

"We are saddened to announce the cancellation of our Absolute European 2021 tour due to the uncertainty of the pandemic.

This was the first headlining tour we had planned for Europe and were going to be joined by some amazing friends.

Thank you to anyone that had bought tickets and supported us. We hope to return and see everyone as soon as possible. "

 
We hopen de band(s) uiteraard in een betere Toekomst alsnog naar Patronaat te halen (kaarthouders krijgen daar dan ook persoonlijk bericht van), maar gezien de huidige onduidelijkheden gaan we in dit geval over tot volledige restitutie.

LET OP: dit was het verplaatste concert van 5 september 2020.


Actuele info: https://www.patronaat.nl/nieuws/21372099/Coronavirus-in-Nederland

In een korte tijd is de Texaanse hardcoreband Kublai Khan TX uitgegroeid tot een vaste gast hier in Haarlem. De band stond hier namelijk al eerder tijdens de Never Say Die! Tour, als support van Knocked Loose en special guest bij Lionheart. Nu komen ze eindelijk als headliner deze kant op, tijdens deze tour die in het teken staat van het meest recente, vierde album 'Absolute'. Live heerst de groep over elk podium als een veldmaarschalk over een slagveld en de charismatische frontman Matt Honeycutt draagt het hart op de tong en weet elke zaal om z'n vinger te winden alsof het niets is, tijdens songs als 'The Hammer', 'Eyes Up' en 'Self-Destruct'. 

In 2017 verscheen de Australische metalcore crew Justice For The Damned met een enorme klapper - in de vorm van debuutalbum 'Dragged Through The Dirt' - op het strijdtoneel. Beschouwd als een van de harste platen afkomstig uit Down Under, wist de band aan te haken bij menig tour. Waaronder die van Thy Art Is Murder in Patronaat datzelfde jaar. In mei wordt de langverwachte opvolger uitgebracht met 'Pain Is Power' met single 'Guidance From The Pain' als eerste wapenfeit!

De Texaanse death crew I AM staat garant voor een portie botte riffs, groovende drums en vette breakdowns, zoals vastgelegd op de meest recente plaat 'Hard2Kill'. Geïnspireerd door de Big Four of Thrash Metal en meer moderne bands als Power Trip en The Acacia Strain, is I AM 'the dive bomb guitar driven metal that the world needs'.

Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring