• heavy
  • metal
  • metalcore
  • jera

Do 11-10 | Patronaat | Open: 19:30 u Aanvang: 20:00 u | € 19,80 (exclusief banktransactiekosten vanaf € 0,50)

Crossfaith (JPN) Blood Youth (UK)
Normandie (SWE)

Crossfaith (JPN) + Blood Youth (UK) + Normandie (SWE)

De Japanse metalcore band Crossfaith komt met een heuse headline show naar Haarlem. Na de hele zomer geopend te hebben als support van Bullet For My Valentine heeft het kwintet de basis gelegd voor een volgende stap. Eigenlijk bewezen ze dat al met de weergaloze show bij onze buren in Amsterdam eerder in juni. Bovendien komt de band met een nieuwe plaat, waarvan de te gekke single "The Perfect Nightmare" het eerste wapenfeit is. Een dynamische metalcoresong die zowel heftige electronica combineert met razende blastbeats. De perfecte soundtrack om op te moshen en helemaal uit je dak te gaan. Eigenlijk zijn we niets anders gewend van deze heren! 

Als je spreekt over veelbelovende Engelse hardcore bands, dan kun je gerust zeggen dat Blood Youth er daar één van is. De mannen brachten in 2017 hun laatste plaat ‘Beyond Repair’ uit en waren eerder al te zien op Jera on Air. Houd je van vunzige riffjes, catchy refreintjes en harde breakdowns? Dan is Blood Youth zo maar je nieuwe favoriete band in spé!

De Zweedse pop-rock / post-hardcore band Normandie gaf in 2017 al eerder een succesvolle show in het café van Patronaat. We zijn dan ook zeer blij dat ze terugkomen naar Haarlem om deze avond te openen! Voor fans van Bring Me The Horizon en We Are The Ocean.

 

Dit concert is ook te bezoeken met je Patromaatje pas. Kijk voor meer informatie over deze concertpas van Patronaat op: www.patronaat.nl/patromaatje

 

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring