• singer-songwriter

Vr 11-10 | Nieuwe Kerk | Open: 19:30 u Aanvang: 20:30 u | €23,-

Take Me To Church presents:

Lucky Fonz III

Lucky Fonz III

Van 10 t/m 12 oktober strijkt Take Me To Church weer neer in Haarlem. Deze reeks van concerten in kerken is al jaren een begrip in de stad, met nieuwe en gevestigde artiesten om te ontdekken op de prachtigste locaties van de stad. Voorheen waren onder meer Maaike Ouboter, Jonathan Jeremiah, Spinvis en Grandbrothers te zien. Dit jaar zijn de Nieuwe Kerk en de Groenmarktkerk de concertlocaties van Take Me To Church waar op donderdag, vrijdag en zaterdag een bijzonder concert te bezoeken is. 

De tweede dag van Take Me To Church verwelkomen we Lucky Fonz III in de Nieuwe Kerk!

Let op: dit concert vindt plaats in de Nieuwe Kerk, adres: Nieuwe Kerksplein 36, Haarlem. Meer informatie is hier te vinden. Dit concert is seated - er is vrije plaatskeuze. Het is niet mogelijk een stoel te reserveren.

Singer-songwriter Otto Wichers is als Lucky Fonz III één van Nederlands meest geliefde en invloedrijke live-artiesten geworden. Zijn shows zijn berucht om hun unieke combinatie van humor, diepgang en ontroering.
Na de successen van zijn album ‘In je Nakie’ en de theatershow ‘Superlekker’ (volgens De Volkskrant ‘inderdaad superlekker’), is er prachtige nieuwe schijf uitgebracht: Multimens. Dit derde Nederlandstalige album van Lucky Fonz III bevat geestige en ingenieuze popmuziek zoals de nummers ’Machteloos’ en ‘App Me’, probeer je glimlach maar eens te bedwingen bij dit muzikale meesterwerk. In intieme setting, in de Nieuwe Kerk, gaat dit hoe dan ook een bijzondere en unieke avond worden!

Let op: De locatie van dit concert is de Nieuwe Kerk, Haarlem. Adres: Nieuwe Kerksplein 36, Haarlem.
Voor meer informatie over de bereikbaarheid en de locatie, zie de website van de Nieuwe Kerk.
Kom op tijd. Na aanvang van het concert (20:30) is het niet mogelijk in- en uit te lopen, dat kan storend zijn voor de andere bezoekers. De bar is geopend voorafgaand en na het concert. Er is geen pauze in het concert. Dit concert is seated! Het is niet mogelijk om stoelen te reserveren, er is vrije plaatskeuze.

Pin Only

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring