Ma 11-11 | Patronaat | Open 19.00 u Aanvang 20.00 u | € 23,50 | Pin Only

De Grote Hi-Ha-Hondelul Voetbal Show #7

De Grote Hi-Ha-Hondelul Voetbal Show #7

Deze show is uitverkocht!
Ze zijn terug vandaag, de mannen van Brilstand Producties die voetbaltotaaltheater een volstrekt nieuwe en onverwachte dimensie gaven, geven en zullen geven. 
Na De Grote Hi-Ha-Hondelul Voetbal Shows 1, 2, 3, 4, 5 en 6 komt er natuurlijk De Grote Hi-Ha-Hondelul Voetbal Show 7 - anders maar toch hetzelfde, retro maar toch modern en met medewerking van talloze voetballiefhebbers - onder wie echte BN’ers - met bijzondere talenten. 
Er is muziek en er kan worden gelachen. Ook voor wie nog steeds niet helemaal begrijpt wat buitenspel is, is het in het Patronaat in Haarlem op maandag 11 november weer De Dag, om van alle bekende tractaties volop te genieten: mensen uit de voetbalwereld, cabaretiers en muzikanten wervelen feestelijk door en over elkaar heen, tot de scheids fluit dat het weer mooi geweest is!

Een vermaarde sportjournalist als presentator? Check. Een verrassingsoptreden van een Haarlemse cultheld? Check. Een interview met de man die beter dan wie ook ter wereld Rinus Michels na kan doen? Check. Een optreden van de ontzettend grappige winnaar van het Kleinkunst Festival en de bijbehorende Wim Sonneveldprijs ? Check. Kees Jansma, Jan J. Pieterse, Maarten Spanjer en Glodi Lugungu zijn erbij op 11 november! De onderhandelingen met een prominente Ajacied zijn nog gaande.
 

Met natuurlijk de ruststanden van de andere velden!

En onthoud: Brilstand is achteruitgang...

Deze show is uitverkocht!

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring