• retro
  • pop
  • stage1,5
  • quiz

Vr 11-12 | Patronaat | Open: 19.00 u Aanvang: 19.30 u | € 17,50

Stage 1,5:

80's Onbeantwoord

80's Onbeantwoord

Dit is de verplaatste show van 24 oktober 2020.

De Stage 1,5 shows zijn seated shows waarbij de 1,5 meter afstand wordt gewaarborgd. We kijken uit naar jouw bezoek. Kijk bij onze FAQ voor alle vragen rondom je bezoek in Patronaat in tijden van Corona.

Zittende quiz totaalavond
 
Het onbeantwoorde gevoel dat we graag stiekem willen dansen in Patronaat, maar dat kan helaas nog niet, buigen we om naar iets nieuws, iets speciaals! 80’s Verantwoord is er óók in tijden van anderhalve meter afstand. Op maat gemaakt om zittend van te genieten, transporteren we je terug naar het decennium van neon-licht, Rubiks Cubes met een glaasje Pisang Ambon en dat allemaal verantwoord met 80’s Onbeantwoord!
Een totaalavond met heel veel muziek, decor maar vooral een vurige 80’s quiz bij Patronaat. 

Meerdere rondes 80’s Onbeantwoord Quiz
Stel je jaren ’80-kennis op de proef tijdens de grote 80’s Onbeantwoord Quiz met leuke prijzen! Altijd al een faxapparaat of 80’s Verantwoord-collectibles willen hebben? Dit is je kans! We overladen jullie met oude beeldbuis en radio fragmenten, en natuurlijk heel veel jaren '80 muziekvragen.
 
30 plekken beschikbaar 
Voor deze avond zijn 30 plaatsen beschikbaar in Patronaat, deze zijn allemaal seated. 
Van 19:00 - 22:30 presenteren we een alternatieve avond op het normale 80’s Verantwoord, toch even genieten van die heerlijke jaren 80! 
 
DJ-duo The 7-Inch Twins staan als levende encyclopedieën garant voor muzikale ontdekkingen die zelfs de meest doorgewinterde kenner verrassen.
Met weetjes en verhalen en af en toe (corona proof) binnesmonds meezingen met de allergrootste; The Cure, Prince, Whitney, Bowie.
 
Laat je permanentje uit de krul blazen tijdens deze 80’s Onbeantwoord totaalavond!
Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring