• americana
  • country
  • legends

Do 11-02 | Patronaat | Open: 19:30 u Aanvang: 20:30 u | € 21,-

Def Americans 12,5 jaar

Def Americans 12,5 jaar

Dit is de verplaatste show van zaterdag 30 mei 2020

Een avond vol muziek van legende Johnny Cash. Def Americans komt weer langs in Patronaat ter gelegenheid van hun 12,5 jarige jubileum! 
Verwacht een show met daarin een selectie van alleen het allerbeste en allermooiste uit honderden optredens waarin de songs van de legendarische Man In Black centraal stonden. Speciaal voor deze gelegenheid is de band op pad met een nieuwe cd/elpee met daarop bekende nummers en bijzondere band-favorieten.
Ook is er in samenwerking met Beerze Bier een exclusieve Pale Ale uit de brouwerij komen rollen speciaal om te proosten op dit bijzondere jubileum van 12,5 jaar Def Americans.
De songs die The Man in Black zelf met zoveel liefde en overtuiging wist te brengen worden nieuw leven ingeblazen door de Def Americans Johnny Cash Tribute. Als geen ander weten deze Brabanders meer dan 50 jaar na de eerstehits van Johnny Cash de swing, sfeer en rebellie van een optreden van deze legendarische Amerikaanse outlaw verbluffend goed te raken.
Het definitieve “seal of approval” werd afgegeven in 2013 toen Johnny’s jongere broer Tommy Cash de band benaderde om hem te begeleiden tijdens zijn ‘My Brother Johnny’ concerten in Nederland.

Naar programma
Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring