• legends
  • country
  • americana

Do 11-02 | Patronaat | Open: 19:30 u Aanvang: 20:00 u | € 21,-

Stage 1,5:

Def Americans

Def Americans 12,5 jaar

Deze is show is verplaatst naar 18 juni 2021.
 

Het jubileumsconcert van Def Americans op 30 mei 202, eerder uitgesteld naar 11 februari 2021, is wederom verplaatst vanwege COVID-19 en zal nu plaatsvinden op vrijdag 18 juni 2021. De locatie is hetzelfde, maar de aanvangstijden zijn iets aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

De Def Americans show is verplaatst naar een Stage 1,5 setting, zodat de show toch door kan gaan! De Stage 1,5 shows zijn seated shows waarbij de 1,5 meter afstand wordt gewaarborgd. We kijken uit naar jouw bezoek. Kijk bij onze FAQ voor alle vragen rondom je bezoek in Patronaat in tijden van Corona.

Een avond vol muziek van legende Johnny Cash. Def Americans komt weer langs in Patronaat ter gelegenheid van hun 12,5 jarige jubileum! 

Verwacht een show met daarin een selectie van alleen het allerbeste en allermooiste uit honderden optredens waarin de songs van de legendarische Man In Black centraal stonden. Speciaal voor deze gelegenheid is de band op pad met een nieuwe cd/elpee met daarop bekende nummers en bijzondere band-favorieten.

De songs die The Man in Black zelf met zoveel liefde en overtuiging wist te brengen worden nieuw leven ingeblazen door de Def Americans Johnny Cash Tribute. Als geen ander weten deze Brabanders meer dan 50 jaar na de eerstehits van Johnny Cash de swing, sfeer en rebellie van een optreden van deze legendarische Amerikaanse outlaw verbluffend goed te raken.
Het definitieve “seal of approval” werd afgegeven in 2013 toen Johnny’s jongere broer Tommy Cash de band benaderde om hem te begeleiden tijdens zijn ‘My Brother Johnny’ concerten in Nederland.

Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring