• reggae

Za 11-06 | Kleine Zaal en Café | Open: 20.00 u Aanvang: 20.30 u Café: 23.00 u | € 5,-

Haarlem Reggae Movement: KEVIN ISAACS TRIBUTE TO GREGORY ISAACS (JAM)

Haarlem Reggae Movement: KEVIN ISAACS TRIBUTE TO GREGORY ISAACS (JAM)

HAARLEM REGGAE MOVEMENT PRESENTS

KEVIN ISAACS

'TRIBUTE TO GREGORY ISAACS'

LEAH ROSIER

EMPRESS BLACK OMOLO

ESTA SELEKTA

BLACK STAR SOUND ft. DEN-DEN

Vorig jaar is de Jamaicaanse reggae legende Gregory Isaacs van ons heengegaan en dit heeft een grote impact op de reggae scene gehad. Gelukkig gaat zijn zoon Kevin Isaacs, van jongs af aan al door zijn vader geïnspireerd, een tribute aan zijn vader op ons podium geven! Toen hij er achter kwam dat de band Tallawah een stampvolle 'Tribute to Gregory Isaacs' in Patronaat had gehouden, besloot Kevin een Tribute tour door Europa te doen. De talenten van Gregory Isaacs leven absoluut in Kevin voort, met o.a. dezelfde stemklanken en het talent in schrijven van zijn eigen nummers.
Het belooft een heerlijke old school reggae avond te worden ter nagedachtenis aan Gregory Isaacs!

Daarnaast staan 2 vrouwelijke talenten op het podium namelijk Leah Rosier en Empress Black Omolo. De DJ's van de avond zijn Esta Selekta, bekend van ZionHighness Radio en Black Star Sound ft. Den-Den. 

Leah Rosier, begon op jonge leeftijd al met zingen, liedjes schrijven, piano en gitaar spelen. Haar eerste muzikale helden waren No Doubt en Sublime, vooral hun tracks met een reggae vibe. Deze liefde groeide uit tot een passie voor reggae, die na een reis naar Jamaica in 2 006 een ‘irie’ obsessie geworden is. In de jaren daarna schreef ze veel nummers, speelde in een paar bands en besloot in 2010 om er echt voor te gaan: als reggae zangeres ‘a positive vibration’ verspreiden. Begin april kwam haar eerste officiële release uit, een EP ‘The Real Leah.’ Intussen werkt Leah hard aan haar debutalbum wat eind 2011 uit zal komen.

Empress Black Omolo aka Fyah Mumma is een jong reggae talent die al sinds haar 5de jaar bezig is met het maken van muziek. Via het kerkkoor en het volgen van prive lessen is ze ook met andere muziekstijlen in aanraking gekomen zoals: Lauryn Hill, Tracy Chapman, Erykah Badu, Anouk etc. Daarna is ze zich op reggae muziek gaan richten. Ze heeft samengewerkt met Jah Storm, Gorgon Massive, I Youth, Bredda Youths en momenteel werkt ze samen I Youth en de band Gideon Grounds.

Naar programma
Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring