• stage1.5
  • pop
  • feest
  • quiz

Do 11-06 | Patronaat Stage 2 | Open: 20.15 u Aanvang: 20:30 u | € 26,- zaaltickets / € 11,- online deelname

Stage 1,5:

We Mogen Weer Popquiz

We Mogen Weer Popquiz

Na drie maanden thuis werken, binnen blijven en gesloten horeca, opent Patronaat eindelijk weer haar deuren! Dit gaan we feestelijk vieren op donderdag 11 juni, met de We Mogen Weer Pop Quiz in onze kleine zaal, waarmee mooie prijzen zijn te winnen!

Aangezien Patronaat de poptempel van Haarlem is, zullen er louter muziekvragen gesteld worden door host en DJ FlexyFrank. En geen weetjes vragen die je (thuis) kan opzoeken, maar muziekfragmenten! Denk aan liedjes in mashup vorm, als cover, achterstevoren afgespeeld, in gedichtvorm zonder muziek, of in 8 bit versie. Shazam gaat je niet helpen, dus leuk en uitdagend voor deelnemers van jong tot oud!

Hoe werkt het? Vanaf maandag zijn de tickets te koop voor slechts 15 teams van 2 personen. Daarnaast hebben we 100 tickets voor online deelnemers. Vanaf maandag 12.00 zijn ze hier in het event te koop. Tickets voor de zaal kosten 26,- en zijn voor 2 personen en 2 welkomst drankjes. De online deelname tickets zijn 11,- per stuk.

Vanaf 20.15 gaat de zaal open en de livestream online. 20.30 start de quiz, met om 21.00 een pauze van 15 minuten. 21.15-21.45 is het tweede deel, en rond 22.00 maken we de uitslag bekend.

En wat zijn de prijzen vraag je je af?

De hoofdprijs is een lang weekend Ibiza!* Ibiza is meer dan een party eiland alleen, ook buiten het hoogseizoen leent het magische eiland zich voor een heerlijk verblijf bij Studio Ibiza, een Spaanse finca die super gelegen is op loopafstand van zowel een prachtig wit strand, discotheek Pacha als Ibiza stad.

De eerste prijs is  een Drive In bezoek van de GlitterGolf.nl/drivein waarbij in een regen van confetti de favoriete liedjes van de prijswinnaar gedraaid worden bij hem of haar voor de deur!

De tweede prijs is een pakket met 4 vrijkaarten voor de Frank en Nick reunie op 6 november in de grote zaal van het Patronaat!

De derde prijs is een tegoedbon van 25,- euro te besteden bij het Patronaat.

*: exclusief vlucht, op basis van logies

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring