• singer-songwriter
  • new-wave
  • punk

Do 11-08 | Caprera | Open 19.30 u - Aanvang 20.30 u | € 45,- (ex fee)

Patronaat presenteert 'an evening of words and music' in Caprera:

Patti Smith (USA)

Patti Smith (USA)

Één van de grondleggers van de New Yorkse punk- en new wave scene in de jaren 70. Haar debuutalbum 'Horses' (1975) is een absolute klassieker, net als de hit die zij later schreef, samen met Bruce Springsteen, ‘Because the Night’ (1978).  Patti Smith is zangeres, schrijfster, dichteres, kunstenaar en all round performer. Ook haar bejubelde boek 'Just Kids', waarin ze haar bijzondere vriendschap met de fotograaf Robert Mapplethorpe omschrijft, is een aanrader.
Na het ontvangen van talloze indrukwekkende onderscheidingen (waaronder the National Book Award, een Emmy nominatie, the Polar Award en the Katherine Hepburn Medal), blijft Patti Smith continu doorschrijven, optreden en werken aan diverse artistieke projecten. Deze avond draagt als titel 'An Evening of Words and Music'. Er zal akoestisch gespeeld worden door Patti Smith, met tussendoor ondersteunend spoken word.

Let op: deze show vindt plaats in Caprera.
Caprera Openluchttheater & Wandelpark is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Vanaf 1 juni is de rotonde bij de Zomerzorglaan richting Caprera afgesloten. Om Caprera met de auto te bereiken kunt u op de Mollaan direct na het Pannenkoekenhuisje linksaf de Mollaan volgen om aan het eind rechtsaf te gaan de Lage Duin en Daalseweg op. Aan het einde van deze weg kunt u linksaf op de Zomerzorglaan uw route naar Caprera vervolgen.
Deze situatie zal nog circa 2 maanden duren. Excuses voor de overlast.

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring