• indie
  • modern-klassiek

Za 12-10 | Groenmarktkerk | Open: 19:30 u Aanvang: 20:30 u | € 20,-

Take Me To Church presents:

Niklas Paschburg (D)

Niklas Paschburg (D)

Van 10 t/m 12 oktober strijkt Take Me To Church weer neer in Haarlem. Deze reeks van concerten in kerken is al jaren een begrip in de stad, met nieuwe en gevestigde artiesten om te ontdekken op de prachtigste locaties van de stad. Voorheen waren onder meer Maaike Ouboter, Jonathan Jeremiah, Spinvis en Grandbrothers te zien. Dit jaar zijn de Nieuwe Kerk en de Groenmarktkerk de concertlocaties van Take Me To Church waar op donderdag, vrijdag en zaterdag een bijzonder concert te bezoeken is.

De derde dag van Take Me To Church verwelkomen we Niklas Paschburg in de Groenmarktkerk!

Let op: dit concert vindt plaats in de Groenmarktkerk, adres: Nieuwe Groenmarkt 14, Haarlem. Meer informatie is hier te vinden. Dit concert is seated - er is vrije plaatskeuze. Het is niet mogelijk een stoel te reserveren.

Na een onvergetelijk concert van Grandbrothers tijdens Take Me To Church wisten we het zeker: dit neoklassieke avontuur moet een vervolg krijgen! Daarom nodigt Take Me To Church de Duitse pianist Niklas Paschburg uit voor een optreden in de Groenmarktkerk. Pianist en componist Niklas Paschburg begeeft zich in het drukbezette muzikale gebied tussen klassieke piano en elektronica. Hij componeerde zijn debuutalbum Oceanic terwijl hij naar de Oostzee keek vanuit zijn mobiele studio in een strandhuis in Grömitz. Het resultaat is een van de mooiste neoklassieke albums van 2018 geworden – een luisterervaring alsof je meedeint op de getijden! Paschburg speelde onder anderen op Eurosonic en kwam sindsdien enkele keren terug naar Nederland voor zijn groeiende groep fans en liefhebbers. We zijn trots hem op Take Me To Church te mogen verwelkomen. Dit is een concert dat je niet mag missen! Voor liefhebbers van Olafur Arnalds, Peter Broderick, Grandbrothers en Nils Frahm.

Let op: De locatie van dit concert is de Groenmarktkerk. Adres: Nieuwe Groenmarkt 14, Haarlem.
Voor meer informatie over de bereikbaarheid en de locatie, zie de website van de Groenmartkerk.
Kom op tijd. Na aanvang van het concert (20:30) is het niet mogelijk in- en uit te lopen, dat kan storend zijn voor de andere bezoekers. De bar is geopend voorafgaand en na het concert. Er is geen pauze in het concert. Dit concert is seated! Het is niet mogelijk om stoelen te reserveren, er is vrije plaatskeuze.

Dit concert is ook te bezoeken met je Patromaatje pas. Kijk voor meer informatie over deze concertpas van Patronaat op: www.patronaat.nl/patromaatje

Pin only

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring