• reggae
  • latin
  • wereld

Za 12-10 | Patronaat | 21.30 - 02.00 uur | € 10,50

Zoca Flava #2:
Conjunto Papa Upa
Live Wire (DJ-set)

Zoca Flava #2: Conjunto Papa Upa + Live Wire (DJ-set)

Welkom bij Zoca Flava! Waar Houtfestival, Reggae Movement en Patronaat de krachten bundelen om meerdere keren per jaar een feestelijke dansavond met livemuziek te hosten.

Een bonte mix van Afro & Caribische smaken, world, latin, reggae en cumbia, samen gebracht tijdens dit avondvullende programma. De programmeurs van deze partijen zoeken de beste live-acts voor jullie uit en omlijsten het geheel met smaakvolle DJ’s en dansmuziek. Verbreed je muziekpallet en laat ons je begeleiden door de beste nieuwe muziek van het moment. De eerste editie vond plaats in februari met KUENTA, en bij deze tweede editie nodigen we uit: CONJUNTO PAPA UPA!

Een sound vinden die je nog nooit eerder hebt gehoord, maar waar je meteen meer van wilt horen: Conjunto Papa Upa is het gelukt. Frontman Alex Figueira ging op zoek naar zijn roots in de Afro-Venezolaanse muziek: salsa, samba en Caribische polyritmische grooves. Die verbindt Conjunto Papa Upa met aanstekelijke '60s surf en '70s psychedelica. Afrikaanse percussie ontmoet lo-fi gitaren en orgels in een onweerstaanbare cocktail die smaakt naar meer. Psychedelisch, swingend, en een feest om naar te kijken. Dans met ons mee op Conjunto Papa Upa!

Live Wire warmt deze avond op met een mix van dansbare tropical sounds en reggae in de vorm van een dj-set !

Pin Only
 

Naar programma
Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring