• pop

Za 12-12 | Patronaat | Open 19.00 u Aanvang 19.30 u | € 9,- vvk (ex fee) / € 10,- deur

Grote Prijs van NederlandHalve Finale Bands:
- Southbound
- Santa Fé
- The Anaesthetics
- De Skaggerz
- Single Pilot

Grote Prijs van Nederland - Halve Finale Bands: Southbound, Santa Fé, The Anaesthetics, De Skaggerz, Single Pilot

Na acht spannende kwartfinales zijn de halve finalisten van de Grote Prijs van Nederland nu bekend! Van de 500 inschrijvingen deden 48 acts mee aan de kwartfinales, daarvan zijn er nu nog 30 acts over. Op zaterdag 12 december zullen 5 bands in Patronaat strijden voor een plek in de finale!

Muziek is geen competitie, dat weten wij ook. Toch valt er veel te winnen. Meedoen aan de Grote Prijs betekent spelen op grote podia voor een nieuw publiek én je vaste fans. Het betekent ook exposure voor jouw act of band.

Sinds 1983 is de Grote Prijs van Nederland een belangrijke speler in de popsector. Zo heeft de grote prijs veel grote namen weten voort te brengen. Zo zijn bekende deelnemers onder anderen Typhoon, Lucky Fonz III, Ali B, Junkie XL, Roosbeef, Nobody Beats the Drum, Pete Philly, Brainpower, Eefje de Visser en Opgezwolle. In 2015 zullen binnen de Grote Prijs de categorieën Bands en Hiphop meedoen. In 2016 zullen dit Bands en Singer-songwriter zijn.

Let op: voor deze avond geeft je CJP-lidmaatschap een extra korting van € 1,50! Aan de kassa van Patronaat kun je je kaarten met die korting aanschaffen, ook in de voorverkoop!

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring