• hiphop
  • singer-songwriter
  • nederlandstalig

Vr 12-02 | Patronaat | Open 19.30 u - Aanvang 20.00 u | € 10,- (ex fee)

Gerson Main+ Ruben Annink

Gerson Main + Ruben Annink

Een eigenwijze vertolking van het levenslied. Caribische country en dansbare poëzie..

In die hoeken zou je moeten denken wil je Gerson z'n muziek omschrijven. Beter zou je jezelf misschien kunnen afvragen of je dit wel moet willen. Gerson Main deed het afgelopen seizoen mee aan De Beste Singersongwriter Van Nederland en behaalde daarin een finaleplek. Met zijn opvallende verschijning en dichterlijke benadering van verhaaltjes vertellen op vaak ook nog eens behoorlijk dansbare muziek, was hij een frisse en waardevolle vondst voor het programma. Eerder had Gerson een aandeel in o.a. de bands van Akwasi, Dio en Typhoon. Thans is hij op pad met zijn eigen ‘fanfare’ en voorziet hij de mensen door het hele land van zijn mooie liedjes en gedichtjes. Van oktober tot december 2015 toert Gerson Main mee met Kenny-B als voorprogramma tijdens zijn clubtour. Dit als klein voorproefje van Gerson's eigen club/albumtour in 2016.

Zijn eerste single “Ik Weet Niet Hoe” zit onder een KPN reclame en doet het erg goed. De tweede single "Deejay" is net uit en zal verschijnen op z'n debuutalbum "De Slechtste Singer-Songwriter van Nederland" die in januari de wijde wereld in wordt geslingerd. Dan staat Gerson tevens met z'n voltallige band op Noorderslag waarna De Slechtste Singer-Songwriter tour in stijl zal worden afgetrapt! 

Het voorprogramma wordt verzorgd door geen onbekende van Gerson Main, namelijk Ruben Annink. De twee zaten in het vierde seizoen van De Beste Singer Songwriter, waarbij ze beiden de finale haalden. De in Overveen geboren singer-songwriter is nog maar 17 jaar oud en mag nu al mooie samenwerkingen achter zijn naam zetten. Zo heeft hij samen met Ali B ''Terwijl Jullie Nog Bij Me Zijn'' een nummer 10 notering weten te halen in de single top 100. Afgelopen najaar speelde Ruben Annink nog met 'Ruben & Julius' tijdens Haerlemsche Helden! 

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring