• loud
  • metal

Do 12-03 | Patronaat | Open: 19:00 u Aanvang: 19:20 u | € 22 | Pin Only

AFGELAST!

Born of Osiris (USA)Volumes (USA)
Uneven Structure (F)
Defying Decay (TH)

Born of Osiris (USA), Volumes (USA), Oceans Ate Alaska (UK), Defying Decay (TH)

Let op! Het concert van Born of Osiris + support is helaas definitief afgelast.  De show van Born Of Osiris werd eerder al uitgesteld vanwege twee supports die uit waren gevallen. Er is vervolgens door alle partijen gekeken om de tour te reschedulen op de korte termijn. Helaas is dit niet gelukt. Daarom wordt de tournee definitief afgelast en komt er geen vervangende datum.

Binnen enkele weken zal Ticketmaster meer informatie verstrekken over restitutie van je tickets voor deze show. We verzoeken vanwege het grote aantal vragen dat we op dit moment ontvangen geen contact op te nemen met zowel Ticketmaster als Patronaat, maar de informatie mail van Ticketmaster over de restitutie even af te wachten. We vragen je begrip hiervoor.


Oorspronkelijk bericht:

Deze show is tot nader orde uitgesteld. We hebben van de bands het volgende statement ontvangen:

“We just received news from Volumes that they won't be able to do our UK/EU tour next month. We love our brothers in Volumes and we understand and respect their decision wholeheartedly. Their mental health is absolutely what is most important in this difficult time. With both Oceans Ate Alaska and Volumes having to withdraw, we are forced to postpone this tour.

To our UK and European fans, we love you and we promise to be back as soon as possible! We will be returning with a new album and a full lineup of support bands. Thank you to anyone who bought tickets for this tour.”

Tickets blijven geldig voor het nieuwe concert dat in november gaat plaats vinden; de exacte datum is nog niet bekend. Alle kaartkopers krijgen persoonlijk bericht over de nieuwe datum. Wil je tickets retourneren? Dit is ook mogelijk. Stuur je e-ticket in de bijlage van een e-mail, met in het onderwerp “tickets Born of Osiris” naar: info@patronaat.nl en wij zullen dit doorgeven aan ticketprovider Ticketmaster. Let op: dit is enkel mogelijk met kaarten die bij Ticketmaster zijn aangeschaft binnen jouw eigen account.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

De progressieve metalcoreband Born Of Osiris komt na 4 jaar terug naar Nederland. Opgericht aan het begin van het nieuwe millennium en onderdeel van de sumeriancore-golf met andere door Sumerian Records getekende bands After The Burial, Animals As Leaders en Veil Of Maya, stond de groep aan de wieg van een nieuw en modern metal-geluid. Met het nieuwst werk ’The Simulation’ bracht de groep een ijzersterk conceptlaat uit, die uitgroeide tot een van de beste metalcore-platen van 2019. Een meeslepend album dat geïnspireerd door The Matrix-trilogie en het werk van Elon Musk filosofeert over dat het leven weleens een grote computersimulatie zou kunnen zijn. Begeleid door grootse songs, herdefinieert BOO z’n eigen stijl en levert zo een van hun beste albums tot nu toe!

De Amerikaanse metalcoreband Volumes staat garant voor bouncy riffs, groovende breakdowns en een vette nu-metal vibes. De band maakte naam als een van de smaakmakers tijdens de djent-hoogtijdagen en is tegenwoordig een geslepen tourmachine, die altijd een dikke show geven. Met de nieuwe EP ‘Coming Clean’ sluit Volumes een roerige periode af, introduceert het nieuwe vocalist Myke Terry (ex-Bury Your Dead) en laat horen dat de band beter dan ooit is!

Het Franse Uneven Structure weet groovy polyritmische gitaarriffs samen te smelten met gelikte ambient gitaar-leads. Afkomstig uit Frankrijk, werd de band opgericht in 2008 en debuteerden ze drie jaar later met “Februus”, die zelf weer werd opgevolgd door conceptalbum ‘La Partition’ in 2017 en 'Paragon' in 2019. Elk album werd door de pers geroemd vanwege de creatieve en technische songwriting. Tegelijkertijd toerde de band door Europa, onder andere met bands als Twelve Foot Ninja en Textures.

Defying Decay werd in 2010 opgericht in Bangkok. Deze alt-metal band werd geïnspireerd door onder meer Deftones en bracht in juni 2019 het laatste album uit “Metamorphosis”. Ze zijn niet vaak in Nederland, dus mis deze kans niet om ze te zien als opener van de avond!

Het eerder aangekondigde Oceans Ate Alaska is van deze tour gestapt en is niet aanwezig op deze avond.

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring