• hiphop

Do 12-03 | Patronaat | Open: 20:30 u Aanvang: 21:00 u | € 13,-

UITGESTELD!

Wiki (USA)

Wiki (USA)

LET OP: deze show is uitgesteld tot een nader te bepalen datum!

Op last van de overheid en de nieuwe maatregelen van RIVM is dit evenement afgelast. Dit met betrekking tot het indammen van de verspreiding van het coronavirus COVID-19. Patronaat is druk bezig met het zoeken naar vervangende datum. We komen zo spoedig mogelijk met meer informatie per evenement. Houd daarvoor onze website en socials in de gaten.

Actuele info:https://www.patronaat.nl/nieuws/21372099/Coronavirus-in-Nederland


Geboren en getogen New Yorker Wiki maakte furore als één van de drie leden van de baanbrekende hiphopgroep Ratking. Het trio tekende bij XL Records en bracht de NYC-gerichte klassieker 'So It Goes' uit, die recentelijk opgenomen werd in de 'Top 200 albums van het decennium' van Pitchfork. Wiki, de frontman van de groep, bracht vervolgens solo-mixtapes '700 Fill' en 'Lil' Me 'uit, voordat hij zijn volwaardige debuut-soloalbum 'No Mountains In Manhattan' liet droppen in september 2017. Nu is daar zijn tweede album OOFIE, dat hij uitbracht in 2019. De langspeler bevat samenwerkingen met de new wave hiphop grootheden als Denzel Curry, Princess Nokia en LIL UGLY MANE.

 

 

Dit concert is ook te bezoeken met je Patromaatje pas. Kijk voor meer informatie over deze concertpas van Patronaat op: www.patronaat.nl/patromaatje

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring