• pop
  • soul

Zo 12-05 | Patronaat | Open: 19:00 u Aanvang: 19:30 u | € 28,50

Glennis Grace+ Julia Zahra

Glennis Grace + Julia Zahra

In 2018 heeft Glennis Grace letterlijk en figuurlijk haar grenzen verlegd. 2019 is het jaar waarin de Amsterdamse zangeres, dé verrassing van America's Got Talent afgelopen jaar, en komend najaar met haar Whitney Houston-tribute 'Whitney' in Ahoy te zien, verder gaat op de ingeslagen weg, ditmaal in haar eigen vertrouwde Nederland. 

Glennis is al jaren meer dan we van haar horen en lezen. Haar nieuwe clubtour, mét eigen band, is het startsein om zichzelf nog meer te laten zien: nog persoonlijker, nog toegankelijker, nog meer eigen muziek, nog meer Glennis. "Meer van Mij", dus.

Julia Zahra
In 2013 was Julia Zahra de jongste winnares ooit van The Voice Of Holland, toen nog onder haar paspoortnaam Julia van der Toorn. Ze scoorde 2 nummer 1-hits met 'Oops…I did it again' en 'Empire State of Mind' en won twee jaar later het achtste seizoen van De Beste Zangers van Nederland. 
Het heerlijke liedje 'Just An Illusion' zorgde voor internationaal succes. De nu 23-jarige zangeres werd geboren in de Verenigde Staten, maar verhuisde al snel naar Bussum. Ze stond meermaals voor een uitverkochte Ziggo Dome en Sportpaleis samen met haar The Voice-coach Marco Borsato. Na de release van haar EP 'Something New' vol met soulvolle popsongs en een uitverkochte clubtour afgelopen jaar kan Julia niet wachten om weer het land in te gaan! 

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring