• jazz
  • instrumentaal

Do 12-07 | Patronaat | Open: 20:00 u Aanvang: 21:00 u | € 20,90 (exclusief banktransactiekosten vanaf €0,50)

Chris Dave and the Drumhedz (USA)

Chris Dave & The Drumhedz (USA)

Chris "Daddy" Dave. De vaste drummer van o.a. D'Angelo, Adele en John Legend geeft indrukwekkende optredens met zijn jazz combi 'The Drumhedz'. Hij staat bekend om zijn virtueze spel waarbij je mond letterlijk openvalt.
Questlove noemt hem “The most dangerous drummer alive. He is totally reinventing just what you can do with drums”, en daarmee slaat hij de spijker op zijn kop. Chris Dave is een van de beste en meest veelzijdige drummers van het moment, en we zijn dan ook vereerd hem in Patronaat te mogen ontvangen. Zijn liveshows zijn weergaloos; elke drummer kijkt zijn ogen uit, maar ook voor de liefhebbers van goede, virtuoze jazz en soul, staat er een mooi programma deze avond.


Dit concert is opgenomen in Patronaat’s Jazz & Soul Selectie Clap!Clap!Club, en behoort daarmee tot de niet te missen soul- en jazzconcerten van de komende tijd! Kom je bij de club? Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt als erelid het nieuwste aanbod per mail, en de eerste mogelijkheid om tickets te kopen voor deze shows!

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring