• stage1.5
  • haarlem on air
  • rock
  • alt.rock

Zo 12-07 | Patronaat | Open: 20:15 u Aanvang: 20:30 u | € 15,- | Pin Only

Stage 1,5

Ross Curry (Spo Dee O Dee)

Ross Curry (Spo Dee O Dee)

Patronaat heropent! Vanaf juni zijn de zalen geopend voor nieuw, fris, aangepast programma. We kijken er naar uit jullie weer te ontvangen. Lees op onze homepage de FAQ over Corona-maatregelen en hoe Patronaat hier mee om gaat. In het bestelproces van tickets krijg je meer informatie over onze 1,5 meter concerten, en je krijgt uiterlijk 24 uur voor het concert nog een informatiemail toegezonden. Heb je vragen? Mail ons op: info@patronaat.nl 

Deze avond wordt ook live uitgezonden via Haarlem On Air: www.twitch.tv/haarlemonair

Tijdens deze Stage 1,5 avond verwelkomen we Ross Curry, frontman van de Amsterdamse band Spo Dee O Dee. In de rockscene van de jaren negentig maakte zij furore en stonden ze op menig festival en podium, zowel in binnen- als buitenland, en waren zij heuse pionieren in de alternatieve scene van Nederland. Het werd een tijdje stil rond de band, en rondom Ross Curry, maar vanavond zijn zij helemaal terug. Er komt in het najaar een nieuw album waar we enorm naar uitkijken. Daar wordt vanavond al een voorproefje van gegeven! Deze show heeft slechts een beperkt aantal kaarten (te koop per twee stuks, want de plekken zijn seated aan een tafeltje) dus wees er snel bij als je hier bij wil zijn.

---

Haarlem On Air! is het nieuwe online platform van Patronaat voor livestreams! De livestreams vinden plaats op verschillende locaties in de stad, waarvan de twee kernlocaties Patronaat en Slachthuis13 zijn. Deze worden voorzien van een vaste streaming set-up en zeer goede apparatuur voor audio, film en video, gebruiksklaar voor alle creatieve partijen uit de stad. We denken out-of-the-box en nodigen niet enkel de vaste gasten van Patronaat uit, maar juist alle kunstenaars, creatievelingen, cultuurfreaks, makers, schrijvers, dichters, dansers. Onze pop-up online podia, zijn jullie podia. Wil je ook deel uitmaken van Haarlem On Air!? Neem dan contact op met: haarlemonair@gmail.com om je plekje in de programmering nu te scoren.
 
Haarlem On Air! is een samenwerking van Patronaat, Slachthuis13 en verschillende partijen uit de stad en regio waaronder Begane Grond, AM:Klub, Nooduitgang!, Natte Sokken, Fiesta Macumba, en meer. Kijk voor de actuele speellijst op www.patronaat.nl of bekijk de Facebookpagina.
 
Tijdens de livestreams, of ervoor of erna, kunnen donaties gedaan worden. De donaties zijn voor de artiesten die tijdens de stream te zien zijn. Doneren kan via www.patronaat.nl/doneren
 

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring