• indie
  • pop
  • funk

Vr 12-08 | Caprera | Open 19.00 u Aanvang 20.00 u | € 25,- (ex fee)

Patronaat presenteert in Caprera:

Jett Rebel

Jett Rebel

Jelte Tuinstra, a.k.a. Jett Rebel is een indrukwekkende multi-instrumentalist en een waar podiumbeest die muzikaal graag zijn eigen grenzen blijft verleggen. Zo kondigde hij begin dit jaar aan dat hij dit jaar maar liefst drie albums zal uitbrengen, waarvan de eerste, onlangs verschenen, ‘Truck’, met een 4-track cassette recorder werd opgenomen. Een album dat naar eigen zeggen tegen alle popregels in gaat. 

Let op: deze show vindt plaats in Caprera.
Caprera Openluchttheater & Wandelpark is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Vanaf 1 juni is de rotonde bij de Zomerzorglaan richting Caprera afgesloten. Om Caprera met de auto te bereiken kunt u op de Mollaan direct na het Pannenkoekenhuisje linksaf de Mollaan volgen om aan het eind rechtsaf te gaan de Lage Duin en Daalseweg op. Aan het einde van deze weg kunt u linksaf op de Zomerzorglaan uw route naar Caprera vervolgen.
Deze situatie zal nog circa 2 maanden duren. Excuses voor de overlast.

“Er zijn tegenwoordig zo veel bands die muziek maken die precies klinkt zoals de massa het wil horen. Deze bands passen hun muziek aan, om groter te kunnen worden. Ik doe dat niet, ik kan dat niet, ik maak wat ik zélf wil en ik ben fucking dankbaar dat er een publiek is dat mij deze vrijheid geeft. Dank jullie wel, ik ben fucking gelukkig!”

En of er publiek is. De ene na de andere show verkoopt uit en hij is zeer welkom op de grote festivals als Pinkpop en Lowlands, waar hij zijn publiek compleet uit het dak laat gaan. Afgelopen zomer wist hij Caprera ook in een rap tempo uit te verkopen en ontving hij lovende recensies. Patronaat is dan ook verheugd dat Jett Rebel terugkeert voor een show op deze sprookjesachtige locatie.

Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring