Za 13-10 | Patronaat | 19.30 - 00.30 uur | earlybirds: € 10,92 / regular: € 14,30 / ticket + t-shirt: € 22,34 (exclusief banktransactiekosten vanaf €0.50) / deur € 15,- | 12 t/m 16 jaar

FRIS - Glow in the dark

Elf jaar lang beleefden duizenden jongeren uit Haarlem en omgeving hun eerste uitgaansavonden bij FRIS in de Lichtfabriek. Na de sluiting van de industriële Haarlemse locatie voor dancefeesten, stond de organisatie van FRIS voor een uitdaging. Inmiddels is de organisatie van FRIS blij te kunnen melden dat het verder gaat in Patronaat.

“Jarenlang waren de FRIS-feesten een ongekend succes in de Lichtfabriek. Toen de sluiting bekend werd gemaakt zaten wij dan ook even met de handen in het haar. Het is lastig om een locatie te vinden die het succes van de afgelopen elf jaar kan evenaren”, meldt organisator Philippe Hes. Stoppen in Haarlem was absoluut geen optie voor de organisatie. Hes: “Een hele generatie is opgegroeid met FRIS en er staan nog zoveel jongeren te trappelen om voor het eerst uit te gaan, maar dan in een veilige omgeving. Dat kun je ze niet ontnemen.”

"Patronaat is door de centrale ligging en ruimte die het biedt een ideale locatie voor de FRIS feesten. De organisatie is blij dat ze een goede locatie hebben gevonden en kijkt naar eigen zeggen uit naar nog minstens elf succesvolle jaren FRIS in Haarlem!"
(Nieuws over de Line Up volgt binnenkort)

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring