• stage1.5
  • singer-songwriter
  • pop
  • electronic

Vr 13-11 | Patronaat | Open: 20:00 u Aanvang: 20:30 u | € 17,50

UITGESTELD

LAKSHMI

LAKSHMI
Deze show is verplaatst naar 7 februari 2021.

Door de nieuwe maatregelen blijft Patronaat tot en met 18 november gesloten voor publiek. Het concert van Lakshmi op 13 november is daarom uitgesteld en zal nu plaatsvinden op zondag 7 februari 2021. Let op: De locatie is dezelfde, maar de aanvangstijden zijn iets aangepast. Alle reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie.

 

Na haar debuutvoorstelling ‘ADEM’ en de reprise hiervan – met in totaal 90 shows – gaat creatief talent LAKSHMI dit najaar op tournee met haar nieuwe voorstelling ‘Huidhonger’. Deze Corona-proof voorstelling in kleine bezetting gaat over onderwerpen als eenzaamheid, intimiteit en verlangen, dingen die we zo missen tijdens de pandemie. LAKSHMI zingt covers die betrekking hebben op de bijzondere tijd waarin we ons bevinden, naast eigen werk dat naadloos hierop aansluit.

Het thema van de voorstelling is huidhonger, een term die een diepere betekenis heeft gekregen door de strenge Corona-maatregelen, waarin aanraking iets lijkt uit een ver verleden. Geïnspireerd door haar optreden in het tv-programma M, waarin LAKSHMI in april hetzelfde thema bezong met de Divinyls-cover ‘I Touch Myself’, besloot ze te onderzoeken wat aanraking en intimiteit voor haar zelf en voor anderen betekent.

LAKSHMI wordt live begeleid door Rob Peters (gitaar, live productie, toetsen) en Pauline Koning (viool, piano, achtergrondzang).

foto: Humberto Tan

Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring