• nederlandstalig
  • hiphop
  • rap

Za 13-11 | Patronaat | Open: 19:30 u Aanvang: 20:00 u | € 19,-

Ares - Tour 2021

Ares - Tour 2021

LET OP: Deze show vond oorspronkelijk plaats op 21 mei 2021. Gekochte kaarten voor deze show blijven geldig, kaartkopers hebben persoonlijk bericht ontvangen per e-mail van Patronaat.

De show van Ares op 21 mei (en oorspronkelijk 23 januari) is uitgesteld en vindt nu plaats op 13 november 2021. De locatie en tijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen. Let op: de show wijzigt van een Stage 1,5 show naar een reguliere show.

Actuele info: https://www.patronaat.nl/nieuws/21372099/Coronavirus-in-Nederland

Ares is iemand die nooit stilzit. De Oosterhoutse rapper, producer én zanger stond al vroeg in de spotlights; op 18-jarige leeftijd bracht hij zijn debuutalbum Road Trip uit, en daarnaast nog talloze EP’s en mixtapes. Doorgaans staat Ares niet heel graag in het middelpunt van de belangstelling, maar als hij die mengelmoes van stijlen tijdens zijn shows ten gehore brengt, gaan zowel de artiest als zijn publiek er 100% voor. Dit resulteert in het uitverkopen van de Melkweg binnen 36 uur, en een overweldigende show op Lowlands 2019. 

 *** Er is geen minimumleeftijd voor deze show***

Naar programma
Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring