• rock
  • rockabilly

Vr 13-03 | Slachthuisterrein | Open: 20:00 u Aanvang: 20:30 u | € 15,50 | Pin Only

UITGESTELD!

The Spunyboys (FRA) - Locatie: Slachthuisterrein+ Tornado Beat

The Spunyboys (FRA) - Locatie: Slachthuisterrein

LET OP: deze show is uitgesteld naar donderdag 29 oktober in Patronaat (niet Slachthuisterrein!)

Op last van de overheid en de nieuwe maatregelen van RIVM is dit evenement afgelast. Dit met betrekking tot het indammen van de verspreiding van het coronavirus COVID-19. Patronaat is druk bezig met het zoeken naar vervangende datum. We komen zo spoedig mogelijk met meer informatie per evenement. Houd daarvoor onze website en socials in de gaten.

Actuele info: https://www.patronaat.nl/nieuws/21372099/Coronavirus-in-Nederland

 

De Franse band The Spunyboys is opgericht in 2006. Ze doen qua uitstraling en muziek onmiddellijk denken aan de gloriejaren van de succesvolle formatie The Stray Cats uit de jaren 80. Dit Rockabilly Trio speelt in traditionele bezetting fifties (o.a. Sun) klassiekers van artiesten als Carl Perkins, Eddie Cochran, Johnny Burnette, Gene Vincent, Buddy Holly, etc die op een eigen herkenbare wijze gespeeld worden, met een lekker sausje, geroerd van de muziek van teddyboy legendes en Neo Rockabilly zoals Crazy Cavan, The Stray Cats en Matchbox. Na enige jaren van optredens begon de band overigens meer en meer eigen songs te schrijven, wat resulteerde in een inmiddels uniek gevarieerd uitgebreid repertoire, en dit alles gebracht in hun dampende wilde energieke optredens vol show & spektakel, waarbij het publiek betrokken wordt - een must en een lust! The Spunyboys hebben inmiddels meer dan 1000 optredens en grote festivals gedaan in zo’n 16 landen in Europa. Ook werd enkele malen in de 'bakermat' USA opgetreden (o.a. op het grote festival Viva Las Vegas) en de band heeft zelfs Japan aangedaan! Ze maakten 2 cd’s met eigen geschreven songs (Sunset to Sunrise en Rockabilly Legacy). Inmiddels hebben ze weer vele nieuwe songs in hun repertoire, o.a. te horen op hun verse derde album. In juni 2019 is hun 1000e optreden uitbundig gevierd met de opname van een live dvd en cd met vele prominente gast artiesten en bands die in de loop van 2020 gepromoot gaat worden - waaronder deze mooie avond in het Slachthuis.. 
Een ding is zeker de Spunyboys zijn er altijd klaar voor om overal het dak er af te spelen - how about you?

Tornado Beat! is een splinternieuwe Nederlandse band, met invloeden uit de jaren '50 en '60. Ze spelen louter eigen werk: van rauwe Rhythm 'n Blues en authentieke Boogie tot opzwepende Rock-a-Billy en soulvolle ballads. Optredens bij ondermeer Cruise Inn, Kingsland, Walk the Bar Line (Gent), Amsterdam BeatClub en Rockabilly Roundup zijn inmiddels geboekt en de eerste release van Tornado Beat! staat in de planning bij het prachtige Amerikaanse WILD-records label.. dus hou deze band goed in de gaten! Bezetting: vocals, guitar, saxophone, double bass & drums.

Let op! Dit concert vindt plaats op het Slachthuisterrein. Adres: Oorkondelaan 3, Haarlem. Eenmaal op de locatie volg je de bordjes naar Slachthuis13!

 

 

 

Dit concert is ook te bezoeken met je Patromaatje pas. Kijk voor meer informatie over deze concertpas van Patronaat op: www.patronaat.nl/patromaatje

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring