• techno
  • indie
  • elektronica

Do 13-07 | Woodstock69 Bloemendaal aan Zee | Vanaf: 17:00 u | € 28,- (ex fee)

Patronaat presents

Trentemøller (DK) live on the beach at Woodstock69
+ The Mysterons
Resident DJ's: DJ Gnoe en FlexyFrank

Trentemøller (DK) live on the beach at Woodstock69 + The Mysterons

Van ambient elektronica en techno naar pop, indie en zelfs new-wave; donker en opgewekt; Anders Trentemøller maakt ook zijn voornaam graag waar door het even ander te doen. Met volledige live band komt hij 13 juli naar het Bloemendaalse strand, voor een concert bij Woodstock69.

In 2016 kwam het nieuwe album 'Fixion' uit. Daarop is een jaren '80 sfeer te horen, maar wel met een frisse benadering: alsof The Cure en M83 in een warme club op de dansvloer samenkomen. Live ligt de nadruk op het nieuwe album, maar zet Trentemøller je op magistrale wijze op het andere been, door op strategische momenten in de set een greep uit de oude doos te doen. Tel daar het vallen van de avond en uitzicht op de Noordzee bij op, en dit kan niet anders dan een onvergetelijk event worden.

Vanavond verzorgt The Mysterons het support! Vermeng de experimentele grooves van de Jungle by Night – ritmesectie met de space-sounds van Jordy Sanger, voeg daar de dromerige zang van Josephine van Schaik bij en je hebt een uniek palet aan sounds. Inspiratie haalde de band ook uit verschillende uithoeken. Captain Beefheart, Asha Bhosle en Phillip Glass liggen met enige regelmaat op de draaitafel van de bandleden.

Het tijdschema is als volgt:
17.00 - 19.00 Resident DJ's"DJ Gnoe en FlexyFrank
19.00 - 19.45 The Mysterons
19.45 - 20.30 Resident DJ's"DJ Gnoe en FlexyFrank
20.30 - 22.30 Trentemøller
22.30 - 00.00 Resident DJ's"DJ Gnoe en FlexyFrank

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring