• hiphop
  • funk
  • brass
  • afrobeat

Do 13-09 | Rapa Nui | Open: 17:30 u Aanvang: 20:30 u | € 16,40 (exclusief banktransactiekosten vanaf € 0,50)

Patronaat & Rapa Nui present:

Gallowstreet+ Umoja
on the beach @ Rapa Nui

Gallowstreet on the beach @ Rapa Nui

Patronaat & Rapa Nui present: GALLOWSTREET on the beach! Patronaat en Rapa Nui bundelen hun krachten en sluiten het zomerseizoen af met nog één knallende buitenshow op het strand van Zandvoort: Gallowstreet op donderdag 13 september te Rapa Nui! Om de nieuwe samenwerking tussen de twee locaties te vieren pakken we deze avond uit met niet alleen livemuziek, maar ook DJ’s om de avond op te warmen, een food market en een gezellig dansfeestje achteraf. Tickets voor deze show zijn nu te koop!

Brass, hiphop, swingende afrobeats funk en een ongeremde energie en oneindig speelplezier: dat is natuurlijk Gallowstreet! De Amsterdamse twaalfkoppige blazersformatie bracht onlangs de plaat ‘Hot Lava Seks Machine’ uit; gloeiend koper, stomende percussie en dansbare beats. In 2016 gooiden ze al hoge ogen met debuutalbum Battleplan, en sinds het in ontvangst nemen van een Edison en tientallen festivalshows later is de groep uitgegroeid tot één van de meest gewilde liveacts van Nederland. Ook op Bevrijdingspop Haarlem lieten zij zien wat ze in hun mars hebben. Dus op veler verzoek, terug op het podium: Gallowstreet in Rapa Nui!

Het voorprogramma wordt verzorgd door DJ Guzz - en de Aftershow door Umoja - dit Amsterdamse electronische duo zal het publiek naverwarmen met ritmische, dansbare producties met invloeden uit Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse muziektradities. Groovende afrobeat en swingende exotische ritmes. 

Tijdschema:

Dit concert is ook te bezoeken met je Patromaatje pas. Kijk voor meer informatie over deze concertpas van Patronaat op: www.patronaat.nl/patromaatje

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring