• rock
  • pop

Zo 14-01 | Patronaat | Open: 19:00 u Aanvang: 19:30 u | € 14,10 (exclusief banktransactiekosten vanaf €0.50)

Sjako!Kruidkoek

Sjako! + Kruidkoek

Het van oorsprong Haarlems powerrock-trio slaagt erin een unieke mix tot stand te brengen tussen individueel vakmanschap, een experimenteel geluid en sterke liedjes. Sjako! geldt nog steeds als een van de meest invloedrijke bands uit de Nederlandse pop-rock scene. De legendarische albums 'Livewire' met de single Hurt en '2 Meter Sessies' staan in menig lijstje van favoriete album. Met stuk voor stuk topmuzikanten heeft Sjako! een ijzersterke live-reputatie.

In 2016 vierde Sjako! twee keer feest: het 35-jarig bestaan én de release van de tiende langspeler “The Tenth”. Een feestje dat onder meer in het Patronaat werd gevierd. En omdat het zo leuk was, speelt Sjako! In 2018 gewoon weer in Haarlem.

Combikaart met The Ex (19 mei in Patronaat)
En let op! Omdat liefhebbers van Sjako! ook die andere roemruchte krakers van The Ex  meestal wel kunnen waarderen (die komen 19 mei bij ons spelen), hebben we een mooie combikaart gemaakt - voor minder dan twee tientjes kun je naar beide concerten. Verkijgbaar via de ticketlink op deze pagina!Kruidkoek speelt GarageJazz; hun eigen obscure mix van jazz, rock en Tarantinofilms met een ongezonde dosis improvisatie en humor. De ideale muzikale uitlaatklep van vier goede vrienden die hun grenzen blijven verleggen en sinds het ontstaan in 2014 al vele luisteraars bekoren. Zo speelden ze al toko’s in het hele land plat waaronder Paradiso, Melkweg, het Bimhuis, vele festivals en de Popronde. Na de twee EP’s “Luchtig Beslag” en “Kruidkoek II: Snode Plannen” komt
in het voorjaar van 2018 eindelijk hun debuutalbum uit. Kruidkoek is soms mooi, vaak hard en nooit saai. Toevallige voorbijgangers wisten te melden: “Dit is écht een band, een collectief met een geweldige chemie en speelplezier!” - “Spannend, experimenteel en héél veelzijdig”- “Toffe naam, goede lichtshow, dit smaakt naar meer”

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring