• pop
  • soul
  • folk
  • singer-songwriter

Vr 14-10 | Oude Bavo kerk | Open: 19:00 u Aanvang: 19:30 u | € 30,- vvk (ex fee) / € 50,- passe-partout (ex fee)

Take me to Church Festival:

Jonathan Jeremiah 'Unplugged' (UK) All The King's Daughters
Gerson Main

Jonathan Jeremiah 'Unplugged' (UK) + All The King's Daughters + Gerson Main

Een unieke reeks concerten met bands van eigen bodem en internationale grootheden in een tweetal Haarlemse kerken. Patronaat en Gitaarlem slaan dit jaar weer de handen ineen voor ‘Take me to Church’. Op vrijdag 14 oktober wordt de majestueuze Oude Bavo kerk op de Grote Markt voorzien van een 'unplugged' show van Jonathan Jeremiah, hoor je folk/popliedjes van All The King's Daughters en speelt Gerson Main solo zijn poëtische liedjes. Op zaterdag 15 oktober wordt in de Groenmarkt kerk geluisterd naar de rustgevende pianomuziek van Joep Beving, de folksongs van Tangarine en singer-songwiter Michael Prins, waarbij de toch al van zichzelf zo intieme kerk omgebouwd wordt tot een magische concertzaal. 

*** Wil je beide avonden van 'Take Me To Church' bezoeken? Koop hier je passe-partout. ***

Jonathan Jeremiah 'Unplugged' (UK) ​
De folk- en soulzanger wierf bekendheid met nummers als ‘Happiness’ en ‘Lost’ en met zijn albums ‘Gold Dust’ (met het Metropool Orkest) en ‘A Solitary Man’. Vanavond speelt Jonathan Jeremiah een ‘unplugged’ show in de bijzonder Bavo kerk tijdens Take Me To Church Festival. Patronaat ontving de brit al eerder deze zomer in het openluchttheater Caprera dat toen razendsnel uitverkocht. Heb je die keer naast kaarten gegrepen, of wil je de Brit nog een keer zien spelen in akoestische setting? Grijp je kans!

All The King's Daughters
Tweelingzusjes Nina en Laura uit Haarlem spelen prachtige harmonische folk/popliedjes, waarbij de charme waarmee ze dit doen een liveshow van hen compleet maakt. Hun eerste EP 'Because I Wanted To' is in januari 2015 gereleased en bevat vijf dromerige liedjes. Na die release worden ze uitgenodigd bij verschillende tv shows, hebben ze gespeeld tijdens Eurosonic Noorderslag en als kers op de taart touren ze twee weken door Italië. Op dit moment zijn ze druk bezig met het schrijven aan hun eerste album. 

Gerson Main
De zonnestralen door het glas in lood worden deze dag verzorgd door de goed gemutste Gerson Main. Gerson weet een eigenwijze vertolking van het levenslied met Caribische country en dansbare poëzie te combineren. Voor deze bijzondere show speelt Gerson Main solo. Op die manier hebben de meesten in Nederland hem ook leren kennen toen hij meedeed aan De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Verwacht een show waarbij de gevatte muzikant een lach op een ieders gezicht tovert! 

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring